Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Re: Czteroświń i dwa zołzowate mopy :D

Post autor: Cynthia »

Nigdy tego nie robiłam - nie łączyłam 3+1... Ponoć jest łatwiej niż 2+1.... Jeśli to prawda to bułeczka z masłem będzie...

A poważnie - to bardzo mnie ten temat martwi. Bardzo dużym problemem będzie, gdy się to nie uda... Nie mogę/nie chcę/ nie powinnam mieć trzeciej klatki...

Czekam co i ile wykluje się z Esme... Mam nadzieję, że będzie jakaś dama... Bo gdyby Esmeralda jakimś cudem dogadała się z moimi mopami - to zostanie. Choć w to nie wierzę - ale TŻ powiedział, że każda świnia, która się z nimi dogada - może zostać...

Dzima a kiedy Ty dobierzesz Szkatule koleżankę?
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Chyba już nie będę jej szukać koleżanki :( Serce by mi pękło jakbym transportowała świnkę, narażała ją na stres, a ta moja zołza wyżywałaby się na niej i musiałabym ją w końcu oddać :sadness:
Myślałam nad jakimś kastratem, ale nie jestem przekonana czy taka opcja by się przyjęła... :think: no sama w sobie kastracja jest groźna. Już sama nie wiem :sadness:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Lena87

Post autor: Lena87 »

Dzima kastrat to może być strzał w 10 :ok: może jakby chłop tupnął, to Szkatuła by się troszkę ogarnęła :lol:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Kastracja lepsza niż sterylka - ale może to by było dobre rozwiązanie. Choć myślę, że to raczej nie jest tak, że jak się nie dogadała z jedną, to już z żadną się nie dogada. Gdzie Ty masz najbliżej, żeby sprawdzić świńskie relacje?
katzarzyna

Post autor: katzarzyna »

ja coś czuje, że Esme skrywa niezłe stadko wygłodniałych i rozrabiających bahorków :szczerbaty:
11 świń :shock: Ty nadążasz ze sprzątaniem bobków?
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Najbliżej to do Poznania. Ale z tymi relacjami to też nie wiadomo na pierwszy rzut oka. Jak adoptowałam Chelsea od pani Hani (hodowla Hanaville) to oczywiście zabrałam Szkatułę ze sobą, nie było żadnego problemu, zero gryzienia. W domu łączyłam ja na neutralnym terenie (w pokoju w którym Szkatuła nie przebywa) i po paru spokojnych nocach rozpoczęła się wojna.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

katzarzyna pisze:ja coś czuje, że Esme skrywa niezłe stadko wygłodniałych i rozrabiających bahorków :szczerbaty:
11 świń :shock: Ty nadążasz ze sprzątaniem bobków?
Ja się w życiu niczym innym nie zajmuje - 11 to jest taka standardowa liczba w moim domu od 2-3 miesięcy...

Jak będą już meble, wiadomo, będzie trzeba zmniejszyć DT do 2-3 sztuk...

Tak, też uważam, że u Esmeraldy może być naprawdę duże zdziwko... Ale ja się nie znam, to moja pierwsza ciężarówka
katzarzyna

obstawiam 4 piękne szkraby :szczerbaty:
Niezły chlewik prowadzisz w takim razie, dużo świnek dzięki Tobie ma lepsze życie :buzki:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

katzarzyna pisze:obstawiam 4 piękne szkraby :szczerbaty:
Niezły chlewik prowadzisz w takim razie, dużo świnek dzięki Tobie ma lepsze życie :buzki:
Ależ ja to robię z czysto egoistycznych pobudek - prostu jak na nie patrzę, a potem czytam ich wątki (tak jak na przykład Nali) to jestem szczęśliwa....

Też się zastanawiam nad 4...
katzarzyna

No i wtedy będzie mieszkać u Ciebie (przynajmniej chwilowo) piękna 15 :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”