Uff to tylko niedobory witaminy C . Paguś / Morgan ma dobrą wagę i ciśnienie . Podgryzał panią technik. Fajnie nam razem .
<3 Teddy Noora i Kari Black <3 Za TM: Susan Sto Helit, Kapitan Morgan, Sułtanka Churrem, Hollywood Hootspig, Ser Pigletius, Zyzia Tłuścioszek, Pisia Gągolina
Mniam mniam coraz smaczniejsza ta witamina C, mówi Pago. Mało wiem o samczykach, ale doszłam do wniosku, że codzienne oglądanie okolic intymnych to mus - widziałam tam już wbite różne rzeczy, głównie trociny.
Sułtanka nawet kiedy przebywa sama, jest teraz zdecydowanie bardziej ożywiona niż kiedy była samotna.
A dzisiaj wieczorem Pago pozna dr Toborek. Nie najlepiej zaczyna się ta znajomość
<3 Teddy Noora i Kari Black <3 Za TM: Susan Sto Helit, Kapitan Morgan, Sułtanka Churrem, Hollywood Hootspig, Ser Pigletius, Zyzia Tłuścioszek, Pisia Gągolina
Goni go, ale tylko, żeby się odczepił. Nie znęca się nad nim.
Dzwonili z Kajmana. Morgan czuje się dobrze, ale ma nadąsaną minę: podejrzewają, że biedak wie, co go spotkało. Jeśli wszystko się dobrze ułoży, jutro go odbieramy .
Wszystko gra, żyjemy i jesteśmy bardzo niepocieszeni.
Wczoraj byliśmy zdjąć szwy u Morgana. Pani Doktor odkryła, że spryciarz próbował to zrobić na własną łapkę . Darł się przy usuwaniu nitek jakby go e skóry obdzierano. Potem Pani Weterynarz wyczyściła Morganowi Te Okolice, bo ja wciąż się uczę xD.
W domu Morgan jojczy do Churrem i świata poza nią nie widzi. Churrem uczy go wymuszania smakołyków .
Opóźnia się przybycie ostatniej świnki z powodu jej problemów zdrowotnych.