Już jutro przyjeżdża do mnie wytęskniona i długo oczekiwana Paranojka (tak nazywa ją mój średni syn) wraz ze swoją córeczką Fobią
Cieszę się bardzo ale też martwię i obawiam. Oby łączenie tej gromadki przebiegło tak dobrze jak było w przypadki Fanaberii i Histeri.
Trzymajcie kciuki
Może ktoś ma jakieś doświadczenie w tym względzie?
Oczywiście Dzima dała mi już dużo wskazówek ale może ktoś łączył 2+2 i chciałby coś doradzić?
Fanaberia, Histeria i jeszcze nie koniec ;)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Mamazuczka
- Miejscowość: Brwinów
- Kontakt:
Re: Fanaberia, Histeria i jeszcze nie koniec ;)
Trzymamy kciuki za łączenie bedzie piekne babskie stado
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Dziewczyny już w Poznaniu u Pepus, odpoczywają przed jutrzejszą podróżą.
Ma ktoś pomysły na łączenie 2+2?ja Poleciłam żeby przedstawiła najpierw Fobie i zobaczyła jak Histeria będzie się zachowywać, kiedy obwącha małą dołożyć Paranoje. Szczerze mówiąc jeszcze takiego łączenia nie miałam
Ma ktoś pomysły na łączenie 2+2?ja Poleciłam żeby przedstawiła najpierw Fobie i zobaczyła jak Histeria będzie się zachowywać, kiedy obwącha małą dołożyć Paranoje. Szczerze mówiąc jeszcze takiego łączenia nie miałam
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Mamazuczka
- Kontakt:
Dzima, bo Ty zamiast do Wrocławia to powinnaś do mnie do Warszawy się wybrać i osobiście przeprowadzić łączenieDzima pisze:Szczerze mówiąc jeszcze takiego łączenia nie miałam
W końcu nie każdy bierze trzy świnie z jednego DT
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Ja sobie kiedyś przywiozłam z wakacji Lucynkę i Uleczkę były łączone z Ai i Helutką. Przez kilka dni były w klatce na wybiegu, bo nie mogłam zająć się łączeniem, a przez ten czas zaprzyjaźniały się przez pręty. Potem puściłam je na żywioł Lucynka próbowała podskakiwać (wiadomo - ruda ), ale większych starć nie było i zamieszkały od razu razem.Dzima pisze:Dziewczyny już w Poznaniu u Pepus, odpoczywają przed jutrzejszą podróżą.
A Dzimę to mogliśmy zabrać do Warszawy 13-go
- Dzima
- Kontakt:
Mam nadzieję że się dogadają i kiedyś je odwiedzę
Pyrka
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Pomysłu na łączenie nie mam ale trzymam kciuki żeby nie było wojny
- Mamazuczka
- Kontakt:
Dziewczyny już o 11 przyjechały do Warszawy ale na parę godzin pojechały do mojej babci, żeby nie zmarzły w samochodzie kiedy mój mąż będzie jeździł na łyżwach.. Gdzieś za godzinę będą w domu i tak się zastanawiam czy od razu zaczynać łączenie czy może lepiej poczekać do jutra... ?? Może powinny odpocząć..??
Podobno jedna z dziewczyn całą drogę z Poznania do Warszawy gadała..hmm ciekawe która?
Może i w domu okaże się tą najgłośniejszą świnką. Bo Histeria i Fanaberia to cichutkie są
Ale będzie wesoło
Podobno jedna z dziewczyn całą drogę z Poznania do Warszawy gadała..hmm ciekawe która?
Może i w domu okaże się tą najgłośniejszą świnką. Bo Histeria i Fanaberia to cichutkie są
Ale będzie wesoło
- Dzima
- Kontakt:
Łączenie trwa! Dostałam już filmiki.
Cała czwórka na wybiegu. Paranoja z Histerią miały już kombo w powietrzu a potem luz... Ale Histeria aż się prosi o lanie. Paranoja ma cierpliwość. Fobia lgnie do Histerii, a Fanaberia jest obok tego łączenia istny cyrk. Trzymajcie mocno kciuki bo Mamazuczka czeka nieprzespana noc
Cała czwórka na wybiegu. Paranoja z Histerią miały już kombo w powietrzu a potem luz... Ale Histeria aż się prosi o lanie. Paranoja ma cierpliwość. Fobia lgnie do Histerii, a Fanaberia jest obok tego łączenia istny cyrk. Trzymajcie mocno kciuki bo Mamazuczka czeka nieprzespana noc
Pyrka
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
My też chcemy zobaczyć filmy!
No to wesoło musi być... Jeśli Histeria i Paranoja mają po części taki charakter jak Inka to noc zapowiada się baaardzo ciekawie
Piszcie jak tam wygląda sytuacja!
No to wesoło musi być... Jeśli Histeria i Paranoja mają po części taki charakter jak Inka to noc zapowiada się baaardzo ciekawie
Piszcie jak tam wygląda sytuacja!