Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Re: Czteroświń i dwa zołzowate mopy :D

Post autor: Cynthia »

A to jej nie szkodzi? Z bananem jeszcze nie próbowałam... Ale dla Flow tuczące rzeczy są nie wskazane, bo i tak już dobrze wygląda :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Kiedyś znalazłam listę co może świnka jeść, a czego nie. Banan był zaznaczony, że również skórki :) (Ale trzeba umyć!) No i nie dostaje go codziennie, raczej okazjonalnie :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Lena87

Post autor: Lena87 »

Moi banana nie ruszą... Nieraz synek chce się z nimi podzielić, to uciekają :lol:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Jak wrócę do domciu to sprawdzę tego banana...

Odebrałam wylicytowane norki od Oxi... Są fantastyczne, genialne, sama bym w nią wlazła i spać poszła... Prosięta będą miały w poniedziałek uciechę. Warto licytować... :jupi:
Awatar użytkownika
jadziulka
Miejscowość: Lubin
Kontakt:

Post autor: jadziulka »

Cynthia pisze:
Odebrałam wylicytowane norki od Oxi... Są fantastyczne, genialne, sama bym w nią wlazła i spać poszła... Prosięta będą miały w poniedziałek uciechę. Warto licytować... :jupi:
Zapytaj OXI30 może Ci uszyje ciut większą :laugh:
Awatar użytkownika
Inez
Miejscowość: Niedzica
Kontakt:

Post autor: Inez »

jadziulka pisze:
Cynthia pisze:
Zapytaj OXI30 może Ci uszyje ciut większą :laugh:
I dla mojego "malutkiego" - 1,80 cm syneczka - on tak świnkom zazdrości :laugh: :laugh:
Obrazek

W pilnych sprawach proszę o pw.
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Dziś sprawiłam dziewczynom nowe maty, jutro sprzątanie i zapoznanie z nowymi mebelkami. Już dziś postanowiłam im nie wrzucać do tego ich bałaganu jeszcze norek...

Odwiedził Nas Kubuś vel Alvin, kolega dla Zenka. Ale fajna świnka. Dobrze że nie jest babą... [pokażę Wam później foty, jest cudowny] :love: :love: :love:

Kolejnej świnki jednak nie będzie - miałam wziąć Micrę od Aspenki, ale ponieważ sprawy potoczyły się jak się potoczyły - na razie stan świń się nie zmienia... No chyba że Esmeralda zostanie - tego nigdy nie wiadomo, nie? :szczerbaty:

Dziś jest na stanie 6 świń własnych 5 przejazdem i ileś spakowanych w Esmeraldzie - mój prywatny cyrk i dom wariatów... :jupi: :jupi: :jupi:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Cynthia pisze:Dziś jest na stanie 6 świń własnych 5 przejazdem i ileś spakowanych w Esmeraldzie - mój prywatny cyrk i dom wariatów... :jupi: :jupi: :jupi:
No nieźle, ładne podsumowanie, dużo Was :lol: Ciekawe ile szkrabów w Esmie siedzi? :think:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Dzima pisze:
Cynthia pisze:Dziś jest na stanie 6 świń własnych 5 przejazdem i ileś spakowanych w Esmeraldzie - mój prywatny cyrk i dom wariatów... :jupi: :jupi: :jupi:
No nieźle, ładne podsumowanie, dużo Was :lol: Ciekawe ile szkrabów w Esmie siedzi? :think:
Tak Nas dużo do czwartku, bo chłopcy jadą do Fanki (tak się zastanawiam czy da radę ich oddać, zwłaszcza Kubusia vel Alvinka)... W sobotę Kornelia wyjeżdża do DS, mam nadzieję że na stałe i bierzemy się za łączenie Flair z moim trio.,...
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Cynthia pisze: i bierzemy się za łączenie Flair z moim trio.,...
jaki ambitny plan :lol: no to :fingerscrossed: :fingerscrossed: żeby te twoje zacne trio ją serdecznie przyjęło ;)
Pyrka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”