Kurde to straszenie przykre.. nie wiedział jak mu pomóc i za kilka złotyc zrobił krzywdę zwierzakowi.. Bidulek malutki. A Ty spełniałaś dobrą rolę w jego życiu. Gdyby został u tamtych ludzi pewnie odchodziłby w meczarniach.
Nie martw się na pewno znajdzie się inny chłopak, do którego mocniej zabiją Wasze serca
Na pewno dzięki Waszej pomocy ostatnie chwile były bez porównania lżejsze. Okropne to, ale czasem to bardzo dużo wbrew pozorom.
Teraz myśl o sobie i swoich świniach. Jak wrócisz ze szpitala na pewno się fajne prosię znajdzie. Niestety u nas zawsze jest ich od groma.
Dziękuję Wam bardzo. Wiecie dobrze, jakie to uczucie.
Dzisiaj po południu oczekuję telefonu w sprawie Hootie. Mam nadzieję, że operacja przebiegnie bez powikłań.
<3 Teddy Noora i Kari Black <3 Za TM: Susan Sto Helit, Kapitan Morgan, Sułtanka Churrem, Hollywood Hootspig, Ser Pigletius, Zyzia Tłuścioszek, Pisia Gągolina
"Wysterylizujmy Hootie, zanim dostanie cyst na jajnikach", jojczyłam sobie, a jednocześnie nie miałam ciągle pieniędzy. W końcu zdecydowałam, że zrobimy to przed moim szpitalem, bo potem już pewnie w tym roku się nie uda.
To był najwyższy moment. Cysty podobno gigantyczne.
Niestety, podczas zabiegu doszło do komplikacji: uszkodzenia krezki przy wątrobie, o ile dobrze zrozumiałam, i krwawienia. Hootie jest osłabiona, ale raczej z tego wyjdzie.
Trzymajcie kciuki!
<3 Teddy Noora i Kari Black <3 Za TM: Susan Sto Helit, Kapitan Morgan, Sułtanka Churrem, Hollywood Hootspig, Ser Pigletius, Zyzia Tłuścioszek, Pisia Gągolina
Wczoraj jeszcze 2 razy miałam informację z Kajmana na temat Hootie. Jej stan się poprawia, temperatura wzrasta. Dzielny prosiak!