Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
Re: Norki, jamki, hamaki..Aktualnie tylko gotowe rzeczy: 306
Moje też są zachwycone - najlepszy "domek" ever! - i w razie czego można łatwo nawiać bratu
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Tak, postaram się poszyć w przyszłym tygodniu z 2-3 szt. i tutaj wystawić.agnkel pisze:Czy tunelohamak będziesz robić w innym kolorze
Ewa i Michał pisze:Z czystym sumieniem polecam hamaczki z zasłonkami
podrik pisze:Moje też są zachwycone - najlepszy "domek" ever! - i w razie czego można łatwo nawiać bratu
jolka pisze:Ja też. To chyba najlepszy z dotychczasowych, które miałam- rewelacja, świnie kochają ... spać pod nimEwa i Michał pisze:Z czystym sumieniem polecam hamaczki z zasłonkami
Dziękuję dziewczynyProsiak Srosiak pisze:Poproszę numer 19 i 20
Zgadzam się z Ewą i Michałem - hamaki z zasłonką są super, moje prośki uwielbiają
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
- Natalinka
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Z jakimś szalonym opóźnieniem, ale pięknie dziękuję za wszystkie tunelohamaki i norki, a najbardziej to za ten potrójny, o który i tak toczą się boje (najlepiej jest, jak się okazuje, siedzieć na wierzchu, a tam mieszczą się tylko 2 świnie, więc trzecia stoi na dole i jęczy)
https://photos.app.goo.gl/3531QAmbR6M4oYZH9
https://photos.app.goo.gl/yEwQHJUDhxb5qw4Y8
https://photos.app.goo.gl/3531QAmbR6M4oYZH9
https://photos.app.goo.gl/yEwQHJUDhxb5qw4Y8
Czarna Kluska i Morena
Rozpieszczone kabany reklamują uszytki od Pastuszek
- pastuszek
- Kontakt:
Dziękuje za zdjęcia
Ostatnio mało czasu, ale święta idą to postaram się coś tutaj wrzucać.
Aktualnie mam to:
ZAREZERWOWANA 1. Jamka - polar turkus + ciemny niebieski - 33 zł
2. Jamka - polar ciemna zieleń + zielony - 33 zł
SPRZEDANE 3. Jamka - polar ciemna mięta + mięta - 33 zł
4. Pokrowiec na półkę ferplast z ociepliną i dziurkami na wkręty - bawełna + polar jeans - 22 zł
5. Pokrowiec na półkę ferplast z ociepliną i dziurkami na wkręty - bawełna + polar jasny róż - 22 zł
6. Pokrowiec na półkę ferplast z ociepliną i dziurkami na wkręty - polar minky + żółty polar - 22 zł
7. Tunelohamak, wypełniony ociepliną, przy troczkach półkola; bawełna granatowa w kosmos + polar ciemny niebieski w środku - 42 zł
Całkowita szerokość od końca połkola do końca drugiego ok. 48-9 cm.
I hamaki, dla tych którym ciągle słońce w duszy gra
8. Hamak trójkątny wypełniony ociepliną, przy troczkach półkola; bawełna szara w króliczki + polar szary - 20 zł
9. Hamak trójkątny wypełniony ociepliną, przy troczkach półkola; bawełna w serca (kolor dominujący biały, beż, granat, czerwień) + polar kakaowy - 20 zł
10. Hamak trójkątny wypełniony ociepliną, przy troczkach półkola; bawełna mięta w miśki + polar miętowy - 20 zł
Ostatnio mało czasu, ale święta idą to postaram się coś tutaj wrzucać.
Aktualnie mam to:
ZAREZERWOWANA 1. Jamka - polar turkus + ciemny niebieski - 33 zł
2. Jamka - polar ciemna zieleń + zielony - 33 zł
SPRZEDANE 3. Jamka - polar ciemna mięta + mięta - 33 zł
4. Pokrowiec na półkę ferplast z ociepliną i dziurkami na wkręty - bawełna + polar jeans - 22 zł
5. Pokrowiec na półkę ferplast z ociepliną i dziurkami na wkręty - bawełna + polar jasny róż - 22 zł
6. Pokrowiec na półkę ferplast z ociepliną i dziurkami na wkręty - polar minky + żółty polar - 22 zł
7. Tunelohamak, wypełniony ociepliną, przy troczkach półkola; bawełna granatowa w kosmos + polar ciemny niebieski w środku - 42 zł
Całkowita szerokość od końca połkola do końca drugiego ok. 48-9 cm.
I hamaki, dla tych którym ciągle słońce w duszy gra
8. Hamak trójkątny wypełniony ociepliną, przy troczkach półkola; bawełna szara w króliczki + polar szary - 20 zł
9. Hamak trójkątny wypełniony ociepliną, przy troczkach półkola; bawełna w serca (kolor dominujący biały, beż, granat, czerwień) + polar kakaowy - 20 zł
10. Hamak trójkątny wypełniony ociepliną, przy troczkach półkola; bawełna mięta w miśki + polar miętowy - 20 zł
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Norki, jamki, hamaki..Aktualne gotowe rzeczy: str. 308
Jakie rozmiary tych hamaków?
Przyprostokątna od troczka do troczka ok 53cmsosnowa pisze:Jakie rozmiary tych hamaków?
- pastuszek
- Kontakt:
Ok. 53x53x72 od czubka do czubka półkola.sosnowa pisze:Jakie rozmiary tych hamaków?
Czy jest możliwość zamówienia indywidualnego? Czy tylko te wstawiane gotowce?