Z dnia na dzień przestał jeść. Dokarmiam i martwię się nieprzytomnie. Ma zapalenie ucha z porażeniem nerwu twarzowego i ogromne zaburzenia równowagi. Wet mówi, że to raczej nie e.c. Kciuki potrzebne w sierściuchowym królestwie bardzo, bo znowu się worek rozwiązał... Najpierw tymczas Pędraczek zrobił sobie krzywdę i dochodzi do siebie po zabiegu, teraz koci kumpel...
 Z dnia na dzień przestał jeść. Dokarmiam i martwię się nieprzytomnie. Ma zapalenie ucha z porażeniem nerwu twarzowego i ogromne zaburzenia równowagi. Wet mówi, że to raczej nie e.c. Kciuki potrzebne w sierściuchowym królestwie bardzo, bo znowu się worek rozwiązał... Najpierw tymczas Pędraczek zrobił sobie krzywdę i dochodzi do siebie po zabiegu, teraz koci kumpel...Sierściuchy i...
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Sierściuchy i...
Pochorował się Syriusz.   Z dnia na dzień przestał jeść. Dokarmiam i martwię się nieprzytomnie. Ma zapalenie ucha z porażeniem nerwu twarzowego i ogromne zaburzenia równowagi. Wet mówi, że to raczej nie e.c. Kciuki potrzebne w sierściuchowym królestwie bardzo, bo znowu się worek rozwiązał... Najpierw tymczas Pędraczek zrobił sobie krzywdę i dochodzi do siebie po zabiegu, teraz koci kumpel...
 Z dnia na dzień przestał jeść. Dokarmiam i martwię się nieprzytomnie. Ma zapalenie ucha z porażeniem nerwu twarzowego i ogromne zaburzenia równowagi. Wet mówi, że to raczej nie e.c. Kciuki potrzebne w sierściuchowym królestwie bardzo, bo znowu się worek rozwiązał... Najpierw tymczas Pędraczek zrobił sobie krzywdę i dochodzi do siebie po zabiegu, teraz koci kumpel...

Z dnia na dzień przestał jeść. Dokarmiam i martwię się nieprzytomnie. Ma zapalenie ucha z porażeniem nerwu twarzowego i ogromne zaburzenia równowagi. Wet mówi, że to raczej nie e.c. Kciuki potrzebne w sierściuchowym królestwie bardzo, bo znowu się worek rozwiązał... Najpierw tymczas Pędraczek zrobił sobie krzywdę i dochodzi do siebie po zabiegu, teraz koci kumpel...Dobre chwile są jak wisienki na torcie...

- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Mocno trzymamy   

Ostatnio na forum cały czas coś się dzieje i trzeba trzymać kciuki
  Ostatnio na forum cały czas coś się dzieje i trzeba trzymać kciuki   Życzymy zdrówka wszystkim.
  Życzymy zdrówka wszystkim.

Ostatnio na forum cały czas coś się dzieje i trzeba trzymać kciuki
  Ostatnio na forum cały czas coś się dzieje i trzeba trzymać kciuki   Życzymy zdrówka wszystkim.
  Życzymy zdrówka wszystkim.- zwierzur
- Kontakt:
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
O nie 
Trzymaj się kochana. Bardzo współczuję..

Trzymaj się kochana. Bardzo współczuję..
Moje kochane świnki (po)morskie:  Bronek, Dorjan, Lotka +21 w DT

- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Kontakt:
zwierzur   

tak mi przykro

tak mi przykro

Chantal Jaśminka TM /16.11.2014 
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021

Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:

Bardzo mi przykro. Trzymajcie się!

Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
och, co się stało?! STrasznie mi przykro, bardzo współczuję!

- sosnowa
- Kontakt:
Nie wierzę.
Boże, co się dzieje?????????????

Boże, co się dzieje?????????????

- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
A ja dopiero go widziałam i pokochałam z całego serca... Wiesz, o tym, Beatko... Dzięki Syriuszkowi zapragnelam króliczka... Tylko się boję o moje dziewczyny... Smigaj po błękitach, Syriuszku!   
   Beatko, wiesz, jak bardzo jestem z Tobą!!!