a będzie jeszcze ładniejsza bo jutro przyjdą akcesoriamartuś pisze:Ładna rezydencja
Alfie & Crispy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
alvantis
Re: Alfie & Crispy - NOWA KLATKA
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Super klatka!! nareszcie te wymarzone C&C
Niech się dobrze sprawuje. Teraz szaleństwo z urządzeniem takiej willi
Niech się dobrze sprawuje. Teraz szaleństwo z urządzeniem takiej willi
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
alvantis
aktualnie klatka wygląda tak, wszystko co zamówiłam już mają w klatce

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Jak naturalnie
Ślicznie.
Ślicznie.
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
alvantis
no właśnie tez tak stwierdziłam, że trochę jak dla chomika ale podoba mi się ten wygląd i póki co przy nim zostanę, dziękujęDzima pisze:Jak naturalnie![]()
Ślicznie.
-
alvantis
chłopaki szaleją po klatce a ja zdecydowałam że póki co pożyją bez paśnika bo widok ich grzebiących w sianie jest cudowny
dzisiaj wpłaciłam 5 zł na spśm bo stwierdziłam że skoro kupiłam sobie loda za 5 zł to kolejne 5 zł na coś bardziej przydatnego mnie nie zbawi i czuję się tak jakoś lepiej, doszłam też do wniosku że będę tak robić co miesiąc bo czemu by nie

dzisiaj wpłaciłam 5 zł na spśm bo stwierdziłam że skoro kupiłam sobie loda za 5 zł to kolejne 5 zł na coś bardziej przydatnego mnie nie zbawi i czuję się tak jakoś lepiej, doszłam też do wniosku że będę tak robić co miesiąc bo czemu by nie

-
piju
Bardzo dobra decyzja 
Ja od jutra zaczynam akcje: zdrowe odzywianie, dzieki temu bede miec wiecej kasy (przestane kupowac slodycze) i tez zamierzam spozytkowac te oszczednosci w jakims dobrym celu, poprawiajac sobie jeszcze przy okazji zdrowie i figure
Ja od jutra zaczynam akcje: zdrowe odzywianie, dzieki temu bede miec wiecej kasy (przestane kupowac slodycze) i tez zamierzam spozytkowac te oszczednosci w jakims dobrym celu, poprawiajac sobie jeszcze przy okazji zdrowie i figure
-
alvantis
to dopiero ambicje! ja to nie potrafię zrezygnować np z chipsów raz na jakiś czas ale to przez to że jestem w miarę zadowolona ze swojej figurypiju pisze:Ja od jutra zaczynam akcje: zdrowe odzywianie, dzieki temu bede miec wiecej kasy (przestane kupowac slodycze) i tez zamierzam spozytkowac te oszczednosci w jakims dobrym celu, poprawiajac sobie jeszcze przy okazji zdrowie i figure