a będzie jeszcze ładniejsza bo jutro przyjdą akcesoriamartuś pisze:Ładna rezydencja

Moderator: pastuszek
a będzie jeszcze ładniejsza bo jutro przyjdą akcesoriamartuś pisze:Ładna rezydencja

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furiano właśnie tez tak stwierdziłam, że trochę jak dla chomika ale podoba mi się ten wygląd i póki co przy nim zostanę, dziękujęDzima pisze:Jak naturalnie
Ślicznie.

to dopiero ambicje! ja to nie potrafię zrezygnować np z chipsów raz na jakiś czas ale to przez to że jestem w miarę zadowolona ze swojej figurypiju pisze:Ja od jutra zaczynam akcje: zdrowe odzywianie, dzieki temu bede miec wiecej kasy (przestane kupowac slodycze) i tez zamierzam spozytkowac te oszczednosci w jakims dobrym celu, poprawiajac sobie jeszcze przy okazji zdrowie i figure