Shelby[*]-Szef wszystkich szefów,największa kula ze stada i mój kochany placuszek.Potocznie zwana "Tą CZARNĄ" lub placusiem, wcale nie dlatego że jak ją głaskasz to wygląda jak by walec ją przejechał.Najstarsza w sumie.
Adoptowana z tego wątku: viewtopic.php?f=62&t=8941
Shelly-Szeluś,żeluś,ruda...jak wolisz.To taki sneaky peaky przywódca stada który goni Cherry.Kiedyś straszek a teraz to fighter pierwszej ligi.
Adoptowana z tego wątku: viewtopic.php?f=62&t=8941
Cherry[*]-To jest moja kuleczka, moje maleństwo, no po prostu "Wisienka" na torcie zespołu S(no jak wymówisz fonetycznie to masz Szerry).Cały czas jesteśmy w trakcie oswajania ale póki co nie gardzi niczym co dostaje pod nos.Mimo że Szelusia ją pogania to ta biega za nią WSZĘDZIE(chyba ma syndrom Sztokholmski ale nie wiem).
Adoptowana z tego wątku:
viewtopic.php?f=62&t=9078
Beatka Baśka[*]-Wspominam Dobrze, żyłowiowa,dzika ale z cudownym serduszkiem. Zawsze chętna na pieszczoty i do tulenia.
Adoptowana od osoby prywatnej.
Jadzia- Świnka kupiona z hodowli Credo Vesuvio. Sheltie z własnym charakterem. Nie lubi kolanek i drapania. Woli się bawić ze swoimi

Welp bawcie się dobrze
sta.sh wypiął się na mnie.

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia