Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Czteroświń i dwa zołzowate mopy :D
A to jej nie szkodzi? Z bananem jeszcze nie próbowałam... Ale dla Flow tuczące rzeczy są nie wskazane, bo i tak już dobrze wygląda 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Kiedyś znalazłam listę co może świnka jeść, a czego nie. Banan był zaznaczony, że również skórki
(Ale trzeba umyć!) No i nie dostaje go codziennie, raczej okazjonalnie 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Moi banana nie ruszą... Nieraz synek chce się z nimi podzielić, to uciekają 

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Jak wrócę do domciu to sprawdzę tego banana...
Odebrałam wylicytowane norki od Oxi... Są fantastyczne, genialne, sama bym w nią wlazła i spać poszła... Prosięta będą miały w poniedziałek uciechę. Warto licytować...
Odebrałam wylicytowane norki od Oxi... Są fantastyczne, genialne, sama bym w nią wlazła i spać poszła... Prosięta będą miały w poniedziałek uciechę. Warto licytować...

- jadziulka
- Miejscowość: Lubin
- Kontakt:
Zapytaj OXI30 może Ci uszyje ciut większąCynthia pisze:

- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
I dla mojego "malutkiego" - 1,80 cm syneczka - on tak świnkom zazdrościjadziulka pisze:Zapytaj OXI30 może Ci uszyje ciut większąCynthia pisze:

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Dziś sprawiłam dziewczynom nowe maty, jutro sprzątanie i zapoznanie z nowymi mebelkami. Już dziś postanowiłam im nie wrzucać do tego ich bałaganu jeszcze norek...
Odwiedził Nas Kubuś vel Alvin, kolega dla Zenka. Ale fajna świnka. Dobrze że nie jest babą... [pokażę Wam później foty, jest cudowny]
Kolejnej świnki jednak nie będzie - miałam wziąć Micrę od Aspenki, ale ponieważ sprawy potoczyły się jak się potoczyły - na razie stan świń się nie zmienia... No chyba że Esmeralda zostanie - tego nigdy nie wiadomo, nie?
Dziś jest na stanie 6 świń własnych 5 przejazdem i ileś spakowanych w Esmeraldzie - mój prywatny cyrk i dom wariatów...

Odwiedził Nas Kubuś vel Alvin, kolega dla Zenka. Ale fajna świnka. Dobrze że nie jest babą... [pokażę Wam później foty, jest cudowny]

Kolejnej świnki jednak nie będzie - miałam wziąć Micrę od Aspenki, ale ponieważ sprawy potoczyły się jak się potoczyły - na razie stan świń się nie zmienia... No chyba że Esmeralda zostanie - tego nigdy nie wiadomo, nie?

Dziś jest na stanie 6 świń własnych 5 przejazdem i ileś spakowanych w Esmeraldzie - mój prywatny cyrk i dom wariatów...

- Dzima
- Kontakt:
No nieźle, ładne podsumowanie, dużo WasCynthia pisze:Dziś jest na stanie 6 świń własnych 5 przejazdem i ileś spakowanych w Esmeraldzie - mój prywatny cyrk i dom wariatów...![]()
![]()

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Tak Nas dużo do czwartku, bo chłopcy jadą do Fanki (tak się zastanawiam czy da radę ich oddać, zwłaszcza Kubusia vel Alvinka)... W sobotę Kornelia wyjeżdża do DS, mam nadzieję że na stałe i bierzemy się za łączenie Flair z moim trio.,...Dzima pisze:No nieźle, ładne podsumowanie, dużo WasCynthia pisze:Dziś jest na stanie 6 świń własnych 5 przejazdem i ileś spakowanych w Esmeraldzie - mój prywatny cyrk i dom wariatów...![]()
![]()
Ciekawe ile szkrabów w Esmie siedzi?
- Dzima
- Kontakt:
jaki ambitny planCynthia pisze: i bierzemy się za łączenie Flair z moim trio.,...

Pyrka
Za TM
Za TM