Solik[*] Mroku[*] Szedar [*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zwierzur
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Mroku i Solik [Sztum] ___Szedar-DS

Post autor: zwierzur »

:fingerscrossed: Trzymajcie się tam...! :fingerscrossed:
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Trzymam z całych sił za chłopaka! :fingerscrossed: Musi się pozbierać :fingerscrossed:
silje potrzebujesz czegoś? Jakieś karmy/witaminy? A może mała zbiórka na leki dla Mrokusia?
Obrazek
Awatar użytkownika
gunia
Miejscowość: ostrołęka
Kontakt:

Post autor: gunia »

Popieram zbiórkę!
Jest ze mną: Guńka
Za TM Jessi,Hania,Łinia
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

Na razie się trzymamy. W sumie jest bez zmian,ale chociaż nie jest gorzej, a to już coś.
Co zbiórki,to nie wiem.. Chyba nie mam głowy do tego :redface: . W sumie jemu teraz głównie karma ratunkowa jest potrzebna. Mam nadzieję ,że w końcu zaskoczy i zacznie jeść cokolwiek, bo jak na razie,to po parę cm udaje mi się mi podać, na siłę.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +18 w DT
Awatar użytkownika
zwierzur
Kontakt:

Nieustająco...! :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Beatrice
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Post autor: Beatrice »

To daj Renia znać czy kupić tę ratunkową! Z całego serca trzymamy! :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
Obrazek
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

Wiem, że Gunia zamówiła dla Mroka trzy karmy ratunkowe (dziękuję raz jeszcze! :buzki: ), które Super Świstak wyśle nam za kilka dni razem z innymi fantami. Starczy nam na trochę. Ale jeśli ktoś bardzo chce pomóc, to myślę, że może zamówić właśnie w Super Świstaku karmę wątrobową dr Ziętka z zaznaczeniem, że to dla Mroka. Z tym, że może być tak, że Mroku podzieli się w razie potrzeby karmą z Rudim- lojalnie uprzedzam. Ale jak pisałam, na razie jesteśmy zabezpieczeni.
Chorowitek dziś ma się delikatnie lepiej. Już połyka w miarę ładnie karmę ratunkową, a nawet przyłapałam go na tym, jak podszedł na drżących łapkach do ogórka i trochę go poskubał. I arbuza popróbował. Tak, że zaczyna się interesować jedzeniem cokolwiek. Ja ciągle jestem dobrej myśli i wierzę, że mu się uda. Musi tak być, bo tyle już go nakłułam, że aż mi go żal i nie chciałabym być w swojej skórze, jeśli to wszystko jednak pójdzie na marne... Będę miała wyrzuty sumienia, że tyle go namęczyłam niepotrzebnie. Zwyczajnie, po ludzku przywiązałam się już do niego, mimo, że on wcale nie jest jakiś bardzo proludzki. Jest za to bardzo dzielny i ma w sobie to "coś". Walczymy już tyle czasu o jego (prawie)normalne życie, przejechaliśmy już w te i we wte do weta ponad 9,5 tys kilometrów- nie ma więc mowy, że łatwo się poddam. Tym bardziej, że widzę, że on też odzyskuje wiarę w to, że wyzdrowieje.
Słaba, bo słaba fotka z komórki- Moku pozdrawia wszystkich trzymających kciuki
Obrazek
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +18 w DT
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Post autor: Ewa i Michał »

Mrokuś śliczny :) ciocia trzyma mocno kciuki za Małego Dzielnego!
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
Awatar użytkownika
zwierzur
Kontakt:

Przystojniak! :love: On podobny do mojej pierwszej świni jak brat bliźniak... Walcz chłopaku! :fingerscrossed: Cały czas...
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Kochany misiu :buzki: on taki dzielny i waleczny jak moja Tola :buzki:
Co nieco ode mnie też przyjdzie w paczce od świstaka więc jak Mroku zechce to śmiało może się dzielić z kolegami i koleżankami ;)
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”