Obecnie przyjmuje (aktual. 4.12.16):
Lecznica A-VET
ul. Umińskiego 1 (Gocław) Warszawa
tel. 022 671 61 78
http://www.a-vet.strefa.pl/
e-mail do lecznicy: avet@vp.pl
Kontakt:
tel.kom. 694 723 113
Opinie wyrażane na forum są prywatnymi opiniami jego użytkowników i nie reprezentują stanowiska członków Stowarzyszenia Pomocy Świnkom Morskim.
OPINIE FORUMOWICZÓW (przeniesione z tematu "Polecani weterynarze"):
Giovanka pisze:31 maja 2010, 20:29
Dr Anna Kryspin - lecznica Avet na Gocławiu, ul. Umińskiego 1. Leczy moje świnki od 5 lat i zna się na rzeczy. Rekomendację sponsorują serduszko i ząbki świnki Mitzinki i świnki Oliwki...
A propos, teraz to nie jest lecznica całodobowa, ale otwarte mają codziennie: pn: 10-22, wt-pt: 12-22, sob: 10-15, niedz: 10-13. W ważnych sprawach można dzwonić na telefon komórkowy, przyjeżdża również na wizyty domowe.
Zmienniczka pani doktor ma nieco mniejsze doświadczenie ze świnkami, więc w poważnych sprawach lepiej pytać o dr Kryspin. Ale Mitzinie zęby ciachała.
Mają również przechowalnię dla zwierząt: 10 zł za klatkę za dobę, bez względu na liczbę mieszkańców. Nieraz korzystałam i bardzo sobie chwalę.
pietkiesia pisze:28 wrz 2010, 12:51
Podpisuje się pod pochwała dr.Anny Kryspin (ul.Umińskiego 1, Warszawa-Gocław). Od roku wyciąga z różnych dolegliwości moja Broneczkę i czasami resztę stadka, teraz szykujemy się do usunięcia cyst na jajnikach. Widać, ze jest zaangażowana w leczenie prosiaczków i ciągle stara się poszerzać swoją wiedzę.
Przy okazji badania często robi wykład ze zdrowego żywienia świnek. Ostatnio dowiedziałam się, ze według niej lepiej karmić świnki minimalna ilością ziarenek niż tymi różnymi granulatami, które często mają fałszowany skład, zwierają głównie tuczącą lucernę i kupę konserwantów. Przytaczała wyniki badań nad karmami z USA. A warzywka poleca z własnej uprawy na oborniku, ewentualnie ze sklepu ze zdrowa żywnością:)
Wizyta ok 15zl, zastrzyki po 6 zl, wiec ma bardzo przystępne ceny.