Oj oj nie ładnie tak się nie przywitaćpiju pisze:Tez bylam z mezem. Ale nie ujawnilismy sie, tylko podziwialismy piekne prosiaki
Bylo bardzo milo. Bardzo podobaly mi sie tez szczurki i ten ogromny krolik
Alfie & Crispy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Alfie & Crispy
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
piju
Bylam dzisiaj. Troche osob bylo przy stoisku, wiec nie chcialam zawracac glowy 
Nastepnym razem na pewno podejde.
Maz obiecal, ze zabierze na nastepna wystawe swinki i pokaze im weza
Piekne foty. Najbardziej podoba mi sie dumny krol swin
Moj pros tez tak wyglada jak lezy na balkoniku.
Nastepnym razem na pewno podejde.
Maz obiecal, ze zabierze na nastepna wystawe swinki i pokaze im weza
Piekne foty. Najbardziej podoba mi sie dumny krol swin
-
alvantis
trzymam za słowo a z wężem uważajcie bo jeszcze ucieknie z domu i was znajdzie 
-
alvantis
O MATULU WĄTEK CHŁOPAKÓW WRÓCIŁ, ALE SIĘ CIESZĘ
Przypominają się po tak długim czasie, całokształt rośnie

Alfie tu wyszedł jak jakiś diabeł w jaskini czyhający na swoje ofiary

"Skoro skończyłaś robić zdjęcia to teraz pokaż jak wyszedłem, no pokaż mi pokaż"

Udało mi się też uchwycić ich w końcu w jednym miejscu razem

Przypominają się po tak długim czasie, całokształt rośnie

Alfie tu wyszedł jak jakiś diabeł w jaskini czyhający na swoje ofiary

"Skoro skończyłaś robić zdjęcia to teraz pokaż jak wyszedłem, no pokaż mi pokaż"

Udało mi się też uchwycić ich w końcu w jednym miejscu razem

-
alvantis
tak, jedna z kilkupiju pisze:A co tam leży przed Alfim? Czy to jest ta upolowana ofiara?
Rozczula mnie to jakim Alfie jest przytulasem, zawsze znajdzie jakieś wygodne pozy na moich rękach

a tak było dziś, mama nie potrzebowała reszty zieleniny więc dzisiaj chłopakom się poszczęściło

wczoraj również się załapali
"Alfie, patrz podglądają nas"

a tu jako taki dodatek zdjęć

Tak kochają zieleninę że w większości na niej śpią
a z nieciekawych informacji mam taką iż jednak nie mam pracy, a było tak blisko, skomplikowało się coś tam i jednak nie mogli mnie przyjąć ale szukam dalej
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
-
alvantis
u chłopaków wszystko dobrze, zdrówko dopisuje, apetyt również bez zmian, nic się na całe szczęście nie dzieje, już nie są małymi kulkami jakimi byli jak je przywiozłam do domu
telefon dostałam nowy więc teraz zdjęcia w jeszcze lepszej jakości mogę im robić więc jestem w niebie
a co do pracy to głucho wszędzie zero odzewu ze strony pracodawców więc póki co nic nie jest wiadome, ciągle składam nowe cv gdzieś i cały czas mam nadzieję że jednak ktoś się odezwie
Alfie ostatnio zamienił się w psa bo ciągnął za sznurek od moich spodenek i się ze mną siłował

Crispy zaczyna dorównywać wielkością Alfiemu chociaż Alfie i tak jest już sporą świnią na boczkach

a tu Crispy z dziś

A do klatki dołożyłam im własnoręcznie zmontowany "hamak", chłopaki baaardzo się ucieszyli z nowej rzeczy i korzystają ile wlezie

telefon dostałam nowy więc teraz zdjęcia w jeszcze lepszej jakości mogę im robić więc jestem w niebie
a co do pracy to głucho wszędzie zero odzewu ze strony pracodawców więc póki co nic nie jest wiadome, ciągle składam nowe cv gdzieś i cały czas mam nadzieję że jednak ktoś się odezwie
Alfie ostatnio zamienił się w psa bo ciągnął za sznurek od moich spodenek i się ze mną siłował

Crispy zaczyna dorównywać wielkością Alfiemu chociaż Alfie i tak jest już sporą świnią na boczkach

a tu Crispy z dziś

A do klatki dołożyłam im własnoręcznie zmontowany "hamak", chłopaki baaardzo się ucieszyli z nowej rzeczy i korzystają ile wlezie

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
-
alvantis
wagowo do kilograma jeszcze nie dobili, ważenie mieli 2 dni temu i Alfie ma 833g a Crispy 617g więc jeszcze troszkę im brakujemartuś pisze:A jak chłopcy wagowo? Dobili już do kilograma
i w sumie chwilę temu usłyszałam jak Alfie coś charczy więc chyba jednak ze zdrówkiem nie tak dobrze i czeka nas wizyta u weta jak to nie minie do jutra