Pomoc dla DT.

Dyskusje niekoniecznie o świnkach.

Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
boe22

Pomoc dla DT.

Post autor: boe22 »

Dziękuję wszystkim, którzy dołączyli się do zbiórki :buzki: . Łącznie zebrało się 780 zł, doklejam 20 do pełnego rachunku. Wysłałam zamówienie na kwotę 800 zł.
Dostałam info, że rachunek otrzymam w przyszłym tygodniu.

Wpłaty:
Dzima 50,00
Beatrice 50,00 + 100,00 + 30,00
Zwierzur 200,00
Magmag 100,00
Ewa i Michał 50,00
anonim(tak w tytule- tak wpisuję) 20,00
dorina 100,00
urszula1108 30,00
agnieszka 50,00

Dostałam faktury na pdf`ie i nie wiem jak to wrzucić, więc zrobiłam foty i wstawiam.
Poproszę jeszcze MAS później o potwierdzenie w wątku odbioru paczek.

Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 18 maja 2018, 0:55 przez boe22, łącznie zmieniany 17 razy.
Awatar użytkownika
Beatrice
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Re: Pomoc dla DT.

Post autor: Beatrice »

Boe,ja się pozbieralam i dziś wysłałam pieniążki na dt,a piszę o tym bo przelew będzie nie z mojego konta, tylko znajomej.W komentarzu jest mój nick i cel,oczywiście. Szczęśliwych dalszych łowow,bo cel bardzo szczytny! :fingerscrossed: :fingerscrossed: :buzki:
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
Obrazek
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
boe22

Beatrice- przelew dotarł. Dopisałam. :buzki:
Awatar użytkownika
Beatrice
Kontakt:

Może coś się jeszcze dosłać w maju...ODe mnie i mojej przyjaciółki! Ludzie ,nie bądźcie tacy...Potrzebna pomoc dla świnek! Przecież to stowarzyszenie po to jest! Choćby 5 czy 10zł ,na to stać każdego.
BOE - dla Ciebie za wszystko :buzki: :buzki: !
Obrazek
oraz mopsik Bella
boe22

Na skutek wszystkiego co tu się działo i wszelkich 'pokazów siły' MAS została przez osoby trzecie poinformowana o zbiórce...także niespodzianki nie będzie! No i mogę oficjalnie napisać rzecz oczywistą dla wszystkich. Zbiórka dotyczy DT MAS.
Druga rzecz- planowałam przekazanie gotówki, bo sama wie, czego najbardziej potrzebują zwierzaki w danej chwili, ale w związku z całą sytuacją poprosiła mnie o zakup karmy i siana na rzecz jej DT. Nie dziwię się, nikt się nie lubi denerwować, a zaraz komuś nie spodoba się przekazanie gotówki(przypominam jednak, że to jest prywatna zbiórka).... Szczegóły ustalone.
10 maja po 17.30 składam zamówienie, rachunek/fakturę za zamówienie wkleję w wątku.
Wszystkim którzy biorą / brali/ wezmą udział w zbiórce - bardzo dziękuję.
Wszystkim którzy nie pomogli, a przeszkadzali- gratuluję.
Wierzę w wyższą sprawiedliwość. Wszystko kiedyś do człowieka wróci.
magmagpie

Post autor: magmagpie »

:love: :buzki: :love:
Wielke dzięki za wsparcie domku MAS :) dla wszystkich którzy dobrym czynem i dobrym słowem wspierają nie tylko MAS, ale każdego, kto pomaga świnkom! dzięki tej akcji uda się kupić zapas sianka i karmy który odciąży MAS która jest niesamowita, jeśli chodzi o oddanie zwierzakom!

Boe dobro wraca :) W końcu gdy przyjdzie nam odejść z tego łez padołu, każdy będzie spowiadał się ze swojego sumienia, więc działajmy pozytywnie, by mieć przeciwwagę dla tego, co nie zawsze nam dobrze wyjdzie.

jak to mówią, twój stosunek do ludzi to twoja sprawa, stosunek ludzi do ciebie, to ich sprawa. Nie urodziliśmy się po to, by zadowalać innych!
Awatar użytkownika
Beatrice
Kontakt:

BOE , WIELKIE GRATULACJE! JESTEŚ WIELKA! A dobro wraca prędzej czy później! MAS otrzyma jeszcze ode mnie małą rzeczową przesyłkę, tylko to zajmie jeszcze zapewne parę dni. Dzięki w imieniu świnek! :102: :love: :buzki:
Obrazek
oraz mopsik Bella
magmagpie

Przyłączam się z gratulacjami!
NIe spodziewałam się aż takiego odzewu :) Myślę, że dla MAS takie wsparcie jest nieocenione!
No i teraz świnki będą tarzać w sianie z dziką rozkoszą!!!
Wielkie dzięki dla wszystkich pozytywnych osób wspierających tą akcję!

:buzki: :yahoo: :jupi:
magmagpie

MAS spiesznie donosi, że na jej prośbę Pan Robert przysyła partiami - zakup zatem częściowo obejmie tegoroczne sianko

Przyszła paczka 20kg sianka i paczka 10kg CN :D Świnie szczęśliwe, przeszczęśliwe zażerają sianko i kwiczą z rozkoszą!
MAS oddycha z ulgą, bo przyszła wiosna, a z nią darmowa trawa na polu, spadły rachunki za selerka i rzymską ;) ogórek i marchew dalej rządzą!

Bardzo dziękujemy za wsparcie dla całej menażerii!
Awatar użytkownika
Beatrice
Kontakt:

Dziewczyny, a czy MAS dostała przesyłkę "mebelkowa, wiecie coś? Nie żebym czekała na oklaski, ale bardzo chciałam choć trochę pomóc...Dla Pana Roberta -wielki szacunek! :love:
Obrazek
oraz mopsik Bella
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze sprawy”