Głowa do góry i Góry!  A Ty jesteś tu tak bardzo potrzebna, tym co jeszcze Tutaj!
 Głowa do góry i Góry!  A Ty jesteś tu tak bardzo potrzebna, tym co jeszcze Tutaj!  
Moderator: pastuszek

Jolu nie przejmujesz się chyba na serio i nie zastanawiasz nad stosownością i prawdziwością takich komentarzy, prawda?
 Jolu nie przejmujesz się chyba na serio i nie zastanawiasz nad stosownością i prawdziwością takich komentarzy, prawda? W styczniu byłam zmuszona podjąć taką decyzję dwa razy w ciągu jednego dnia. Zmuszanie zwierzaka do powolnej i bolesnej śmierci- to sadyzm. Pomaga się wtedy, gdy można. Jak nie można - przytula się i pozwala odejść.
  W styczniu byłam zmuszona podjąć taką decyzję dwa razy w ciągu jednego dnia. Zmuszanie zwierzaka do powolnej i bolesnej śmierci- to sadyzm. Pomaga się wtedy, gdy można. Jak nie można - przytula się i pozwala odejść. )zawsze się znajdzie - nie przejmuj się(mnie też kopano w takich momentach)! Nawet nie pytam kto...więcej, niż oczywiste.
 )zawsze się znajdzie - nie przejmuj się(mnie też kopano w takich momentach)! Nawet nie pytam kto...więcej, niż oczywiste.