Ale to fotki zwierzurka, nie moje. Ja tylko wrzucamBeatrice pisze:Królis jest - Syriuszek!I Ściska serce,prawda? Jak one wszystkie!To są fotki,Ula!Nie to co moje...
 Ale rzeczywiście są super.
  Ale rzeczywiście są super.A co do jakości fotek, to dużo zależy od oświetlenia. Ja fotki robię lustrzanką z w miarę dobrym obiektywem - przepuszcza dużo światła i stąd efekt. A i tak to co zamieszcza, to wybrane z .... sztuk. I zwykle robię fotki jak jest słoneczna pogoda, bo jak pochmurno to większość rozmyta. Ale na Twoich fotkach zwierzakiwidać i da sie rozpoznać i o to chodzi
 Ja robię dużo zdjęć, więc mam aparat, ale przecież z komórek też są ok. Ważne, że w ogóle są
 Ja robię dużo zdjęć, więc mam aparat, ale przecież z komórek też są ok. Ważne, że w ogóle są  

...Ale jesteśmy przynajmniej w kontakcie! Sierściuszki
 ...Ale jesteśmy przynajmniej w kontakcie! Sierściuszki 

Na dokładkę kochają klimat kurortów i uzdrowisk, czyli tłum i ścisk. Do domowej części klatki przeniosły się już wszystkie trzy tymczaski, więc na niewielkiej powierzchni mieszka 12 świń. Z tego tylko dwie w jednym boksie, a dziesięć w drugim! Apartament świński przypomina puszkę szprotek..., ale próby przesiedlenia części populacji na wolny metraż, kończą się powrotem przymusowych emigrantek do towarzystwa i szlus...
 Na dokładkę kochają klimat kurortów i uzdrowisk, czyli tłum i ścisk. Do domowej części klatki przeniosły się już wszystkie trzy tymczaski, więc na niewielkiej powierzchni mieszka 12 świń. Z tego tylko dwie w jednym boksie, a dziesięć w drugim! Apartament świński przypomina puszkę szprotek..., ale próby przesiedlenia części populacji na wolny metraż, kończą się powrotem przymusowych emigrantek do towarzystwa i szlus...  Postanowiłam ignorować stadne zapędy zwierzątek, bo najwyraźniej nie łapię części ideologii cavianej (caviowej?) i psuję sierściuchom koncepcję. Yeti ma 120-tkę na użytek własny, z czego wcale nie jest zadowolona!
 Postanowiłam ignorować stadne zapędy zwierzątek, bo najwyraźniej nie łapię części ideologii cavianej (caviowej?) i psuję sierściuchom koncepcję. Yeti ma 120-tkę na użytek własny, z czego wcale nie jest zadowolona!  A niech się same rządzą... Możliwości poprawy warunków mieszkaniowych im dałam, nie chcą skorzystać, to nie!
 A niech się same rządzą... Możliwości poprawy warunków mieszkaniowych im dałam, nie chcą skorzystać, to nie! 

...
 ...