Obie dziewczyny na plusie. Nutka 817 g, Tola 846 g apetyt dopisuje od dzisiaj obie dostają apl multivitamin - ostatnio bardzo ładnie poprawiły się po nim zęby. U Nutki to wiadomo... boję się żeby nie było tak jak z Nalą rok temu... świnka zdrowa i nagle jej nie ma... A widzę, że znowu dużo świnek na forum odeszło jak to często jest po zimie więc wolę wzmocnić seniorkę
Mam nadzieję
Tak się zastanawiam odnoście dawkowania Na opakowaniu jest napisane, że 0,5 ml a kiedyś jak miałam to było 2-3 krople Fakt, że teraz jest inne opakowanie (kiedyś miałam zielony kartonik a teraz biało-siwo-niebieski) ale czy aż tak mogły się zmienić dawki? Na razie dostały po 0,2 ml bo bałam się dać więcej... a w internecie znalazłam dawkowanie 3-5 kropli i już całkowicie zgłupiałam
Właśnie nie wiem Tego w zielonym opakowaniu nie mogę znaleźć w necie a stosowałam to w zeszłym roku i resztę wyrzuciłam... Tylko dziwne, że na opakowaniu jest napisane 0,5 ml a w internecie ten sam preparat i dawkowanie 3-5 kropli...
Dokładnie coś takiego mam https://www.swiat4lap.pl/apl-multivitam ... -1416.html tylko opis inny Jak wrócę do domu to zrobię zdjęcia buteleczki...