Dziewczynki jak zwykle boskie
 One cały czas są już rozdzielone czy na wybieg puszczasz razem? A jak babunia serduszkowa? Podejrzewam, że o tej porze roku to dobrze się czuje?
 One cały czas są już rozdzielone czy na wybieg puszczasz razem? A jak babunia serduszkowa? Podejrzewam, że o tej porze roku to dobrze się czuje?Buziaki dla futer

Moderator: pastuszek

One cały czas są już rozdzielone czy na wybieg puszczasz razem? A jak babunia serduszkowa? Podejrzewam, że o tej porze roku to dobrze się czuje?
 Tak się cieszę, że w sierpniu gdy był taki ogromny kryzys - dała radę.. teraz przy tutejszym świeżym powietrzu jest naprawdę ok. Oczywiście leki na serduszko idą nadal... i trzeba pilnować bo gdy tylko coś to od razu słychać jak huczy.
  Tak się cieszę, że w sierpniu gdy był taki ogromny kryzys - dała radę.. teraz przy tutejszym świeżym powietrzu jest naprawdę ok. Oczywiście leki na serduszko idą nadal... i trzeba pilnować bo gdy tylko coś to od razu słychać jak huczy. a Coco próbuje zdominować a nawet jeśli chce Ją tylko polizać to Izetka reaguje histerycznie i w panice ucieka do najbliżej jamki i nie wychodzi..
  a Coco próbuje zdominować a nawet jeśli chce Ją tylko polizać to Izetka reaguje histerycznie i w panice ucieka do najbliżej jamki i nie wychodzi..  Gdy jest sama to wychodzi nawet potrafi burczeć na mnie gdy Jej przeszkadzam np w jedzeniu bo sprzątam..
  Gdy jest sama to wychodzi nawet potrafi burczeć na mnie gdy Jej przeszkadzam np w jedzeniu bo sprzątam..

Tylko wszyscy czytają, a nikt nie pisze. U mnie też udzielają się tylko dwie osoby.
 Tylko wszyscy czytają, a nikt nie pisze. U mnie też udzielają się tylko dwie osoby.
 .
 . , brunetka
 , brunetka   , niezdecydowana tricolorka
 , niezdecydowana tricolorka   , a blondynki brak... Byłby cudny komplecik
 , a blondynki brak... Byłby cudny komplecik   . Śliczne... i nieprawda, że nikt nie kocha!
 . Śliczne... i nieprawda, że nikt nie kocha!  
 Wy teraz pod Lublinem mieszkacie?
 Wy teraz pod Lublinem mieszkacie?  
  Tort widać, że smakował:) No i jeszcze deser do tego! Full wypas!
 Tort widać, że smakował:) No i jeszcze deser do tego! Full wypas!