Martwię się o Merinkę, wychudła... Waży mniej niż Sky....
Myślę nad imionami dla pozostałych świnstw, by dopasować je do stada. Na razie tylko Sky ma swoje... Brakuje mi imion dla 5 świń. Harmony do mamuśki wybitnie nie pasuje. Ruda nie ma imienia, tylko ksywę. A krówka powinna się nazywać struś pędziwiatr...
Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Elitarna 6-świniowa jednostka spec. do tresowania człowi
Ile????Cynthia pisze: Ale to może i lepiej, mam w domu 13 świnek.... Muszę je połączyć w jedno stado i wreszcie wstawić regał hodowlany... Na razie udało mi się dogadać 11. Dwie jeszcze są problematyczne

- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowi
Oj, Merinka...
Jak harmonia za ciche, może burza - ruda, to piaskowa, biała lodowa, cyklon, tornado - z nim mi się krówka kojarzy kinowo, sztorm, chmurka, obłoczek... odmienne stany pogody... hi, hi... tęcza jeszcze może być, a wersja anglojęzyczna też niezła...
Fajne te Twoje zwierzaki! 

Jak harmonia za ciche, może burza - ruda, to piaskowa, biała lodowa, cyklon, tornado - z nim mi się krówka kojarzy kinowo, sztorm, chmurka, obłoczek... odmienne stany pogody... hi, hi... tęcza jeszcze może być, a wersja anglojęzyczna też niezła...

Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Elitarna 6-świniowa jednostka spec. do tresowania człowi
Ale co ile Porcello? Ile świń mam w domu czy iluświniowe stado planujęporcella pisze:Ile????Cynthia pisze: Ale to może i lepiej, mam w domu 13 świnek.... Muszę je połączyć w jedno stado i wreszcie wstawić regał hodowlany... Na razie udało mi się dogadać 11. Dwie jeszcze są problematyczne

Zwierzur, fajne pomysły...
Dostałam Twoje zaproszenie na FB, przyjęłam.... i wychodzi że to teraz ja czekam na Twoją odpowiedź na moje zaproszenie... Nigdy nie zrozumiem FB
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ha ha ha ha bo ja tam namieszałam
z racji że zwierzur jest z technologią od górkę to wysłałam jej zaproszenie i zasugerowałam znajomych.... A tu zero odpowiedzi 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Dziś się wybieramy do dr Izy....

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ginger oddała krew, by sprawdzić poziom T4... Darła się przy tym jak zarzynane prosię. Do spółki z papugą z gabinetu obok...
Merinka jutro jedzie na kilkugodzinne badania. Podejrzanym winowajcą chudnięcia jest serce, dr usłyszała szmery, jutro echo, paszcza, być może badania krwi, cukier....
Merinka jutro jedzie na kilkugodzinne badania. Podejrzanym winowajcą chudnięcia jest serce, dr usłyszała szmery, jutro echo, paszcza, być może badania krwi, cukier....
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
U Merinki cukier ok, serce w miarę, czekamy na wyniki badań krwi... Zęby na pierwszy rzut oka w porządku. Ale chuda jest nadal... 

i jak Merinka? i jak wyniki Ginger?