Beatrice dziękujemy za życzenia

Chciałam z tego miejsca szczególnie podziękować wszystkim Wirtualnym Opiekunom Pepy

Mada, dziękujemy Ci za zakup dla Pepy świątecznej paczki w Super Świstaku

Jak do nas dotrze, to damy znać.
Moderator: pastuszek

Wątroba też jest powiększona. Kłopoty z poruszaniem sprawiają jej łapki, które ma w fatalnym stanie. Ostatnio zrobiło jej się podo, z którym sami sobie poradziliśmy. Strasznie biedna jest
 Wątroba też jest powiększona. Kłopoty z poruszaniem sprawiają jej łapki, które ma w fatalnym stanie. Ostatnio zrobiło jej się podo, z którym sami sobie poradziliśmy. Strasznie biedna jest   

Można Beatko,jakoś pomoc Twoim świniaczkom? Dziś wysłałam grosik na Miłoszka,ale oczywiście do podziału /jakby było co dzielić.../ według potrzeb.O innych Twoich świneczkach jutro -
  Można Beatko,jakoś pomoc Twoim świniaczkom? Dziś wysłałam grosik na Miłoszka,ale oczywiście do podziału /jakby było co dzielić.../ według potrzeb.O innych Twoich świneczkach jutro -   
   !
 ! W nocy zaczęła krwawić (drogi rodne?odbyt?), do tego pojawiła się biegunka i spadek wagi. Widać, że bardzo ją bolało, bo płakała przy każdym dotyku, do tego ciężko oddychała i aż charczała
  W nocy zaczęła krwawić (drogi rodne?odbyt?), do tego pojawiła się biegunka i spadek wagi. Widać, że bardzo ją bolało, bo płakała przy każdym dotyku, do tego ciężko oddychała i aż charczała   

Dla nas ,którzy cię kochamy bardzo!
 Dla nas ,którzy cię kochamy bardzo!