mamuuusiu nie chce tej maaazi !!!!!!

Moderator: pastuszek

Zdrówka nieustająco!
  Zdrówka nieustająco!  
hm do jakiego sklepu?? tosz to tam sierotki z pseudohodowli.. ..Co robia ze takie na zdjeciach ładne? Dbaja o nie z całych sił i z z całego serca .Mk1609 pisze:Sam siebie zaskoczę, ładne świnki. Jak to robicie że na zdjęciach łysole są piękne? Co wchodzę do sklepu i je widzę to mnie wykręca na ich widok, a na forum na zdjęciach wyglądają tak słodko że aż chce się je tulić.

Dlatego, bo to co widzisz w sklepie, praktycznie nijak ma się do skinny, oprócz braku futra. To są po prostu "kundle" z genem, który powoduje brak sierści, w sklepach nie ma rasowych świnek. Na zdjęciach są piękne, hodowlane świneczki, a nie pseudohodowlane...Mk1609 pisze:Sam siebie zaskoczę, ładne świnki. Jak to robicie że na zdjęciach łysole są piękne? Co wchodzę do sklepu i je widzę to mnie wykręca na ich widok, a na forum na zdjęciach wyglądają tak słodko że aż chce się je tulić.
 i za te paskudy genetyczne sklepy zoologiczne chcą minimum 300zl? Nie wspominając o tym że Zoo Karina (ma bardzo zawyżone ceny) twierdzi że ma papiery hodowlane na skinny. Naprawdę brzydkie mieli, wyglądała jak chora "stara" świnka blisko grobu. Nie mam zamiaru tu nikogo obrazić, poprostu opisuje co widziałem.
 i za te paskudy genetyczne sklepy zoologiczne chcą minimum 300zl? Nie wspominając o tym że Zoo Karina (ma bardzo zawyżone ceny) twierdzi że ma papiery hodowlane na skinny. Naprawdę brzydkie mieli, wyglądała jak chora "stara" świnka blisko grobu. Nie mam zamiaru tu nikogo obrazić, poprostu opisuje co widziałem.Skoro tak fatalnie wyglądała, to powinieneś był zareagować.Mk1609 pisze: Naprawdę brzydkie mieli, wyglądała jak chora "stara" świnka blisko grobu. Nie mam zamiaru tu nikogo obrazić, poprostu opisuje co widziałem.