Teddy Noora (Viva! Gryzonie) i Kari Black (SPŚM)

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Beatrycze
Miejscowość: ok. Warszawy
Kontakt:

Re: Tosia Kruszynka i Lomi mieszkają w Pruszkowie!

Post autor: Beatrycze »

Margaret jak doberman, pilnuje Sułtanki :lol:
Ja tam dramatu też nie widzę.
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
Awatar użytkownika
Gorgofone
Miejscowość: Pruszków
Kontakt:

Post autor: Gorgofone »

Anulka1602 pisze:U mnie przy łączeniu był taki dramat że mało nie zeszłam na zawał-przerobiłam wirujące w powietrzu świnki,wyrywanie futra i 2 poważne pogryzienia wymagające leczenia. Tylko wtedy byłam pewna że łącze dwóch samców a potem okazało się że jeden z samców to samica i tą samice wet chciał mi wykastrować bo że agresywny samiec-dramat :glowawmur: :glowawmur: :glowawmur:
...mowę mi odjęło :o
<3 Teddy Noora i Kari Black <3 Za TM: Susan Sto Helit, Kapitan Morgan, Sułtanka Churrem, Hollywood Hootspig, Ser Pigletius, Zyzia Tłuścioszek, Pisia Gągolina
Awatar użytkownika
Gorgofone
Kontakt:

Achtung! Achtung! Margaret i Sułtanka jedzą razem brokuła!
Obrazek
... a chwilę potem znowu tramwaj zwany pożądaniem :lol:
<3 Teddy Noora i Kari Black <3 Za TM: Susan Sto Helit, Kapitan Morgan, Sułtanka Churrem, Hollywood Hootspig, Ser Pigletius, Zyzia Tłuścioszek, Pisia Gągolina
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

Będzie dobrze. Najważniejsze że nie ma agresji ani zęboczynów.
Zapomniałam przedtem ci napisać że masz cudowne piękności :yahoo: :love: :love: :love:
Awatar użytkownika
Gorgofone
Kontakt:

Ohhh dziękuję, ale... nie ma brzydkich świnek ;) W ogóle nie ma brzydkich zwierząt! X lat temu byłam na spacerze z psem i słyszę, jak elegancko ubrana matka mówi do schludnie ubranego synka (wiek przedszkolny): Popatrz, jaki ładny kotek!
Kotek nie miał połowy ucha i sierści w kilku miejscach. Znany rozrabiaka piwniczny.
I tak powinno wyglądać podejście do zwierząt.
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

Gorgofone pisze:
Anulka1602 pisze:U mnie przy łączeniu był taki dramat że mało nie zeszłam na zawał-przerobiłam wirujące w powietrzu świnki,wyrywanie futra i 2 poważne pogryzienia wymagające leczenia. Tylko wtedy byłam pewna że łącze dwóch samców a potem okazało się że jeden z samców to samica i tą samice wet chciał mi wykastrować bo że agresywny samiec-dramat :glowawmur: :glowawmur: :glowawmur:
...mowę mi odjęło :o
Mimo stresu i szoku że jeden z samców to jednak nie "on" a "ona" wyszło coś dobrego- 3 piękne maluszki. Samczyka musiałam wyadoptować ale dziewczynki zostały z mamusią.
Awatar użytkownika
Gorgofone
Kontakt:

Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło :lol:
Coraz spokojniej, już dzisiaj 3 na jednym posłaniu podczas wybiegu leżały :)
Awatar użytkownika
Kropcia
Kontakt:

Post autor: Kropcia »

Dasz radę :) jak Ty nie dasz rady przy tych wariatkach to kto da? Dziewczyny muszą się poganiać, pogwałcić, pobić, ale nie masz się jeszcze czym przejmować. Jakby sytuacja była taka sama za dwa miesiące, ok, wtedy Houston- mamy problem. A tak to daj im czas
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
Awatar użytkownika
Gorgofone
Kontakt:

Symboliczne 7 urodziny Zyzi Tłuścioszek!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Gorgofone
Kontakt:

Przygotowałam "gazpacho" z marchwi, cukinii, cykorii, skórki jabłka, naci pietruszki, naci marchwi i brokuła.
Obrazek
Jak widać, łączenie przebiega pomyślnie :)
Obrazek
Obrazek
A potem dziewuchy się upiły i zrobiły burdę - Sułtanka przewróciła wanienkę z gazpacho, Zyzia jadła, a Margaret pilnowała
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”