Lusia, Plamka i Frugo - Inka za TM
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Nutka, Tola i Frugo, Nala za TM [*] / Nuteczka chora :(
Nutka jest rozczulająca Starsze zwierzaczki mają w sobie coś,co chwyta za serce.
Tola mnie bardziej rozczula, może dlatego że jest podobna do mojego Samuraja. Obie są piękne.
- Beth
- Miejscowość: Rybnik
- Kontakt:
Czyli pójdzie ku lepszemu! Musi
Też tak mam, odkąd jestem na forum to śledzę jej losy i jest mi bliskaKatia69 pisze:Nutka jest rozczulająca Starsze zwierzaczki mają w sobie coś,co chwyta za serce.
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Nutka, jesteś zuch! Zdrówka!
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Brawo Nuteczko
- sosnowa
- Kontakt:
Trzymaj się kochana świnio
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
za dalsze dobre wyniki!
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Dziękujemy Kontrolna wizyta i tak Nutki nie ominie ale mam nadzieję, że będzie lepiej i wytrzyma do czasu korekcji u Toli żebyśmy za jednym wyjazdem "załatwili" dwie panny.
Dzisiaj dziewczyny cały dzień na podłodze. Nutka po drzemce sama wstaje i szuka jedzenia. Rano znowu była biegunka Teraz na razie nie robi nic więc nie wiem... Tak się zastanawiam czy to może być po akucie albo biolapisie W piątek tylko rano dostała te dwie rzeczy. Ani wieczorem ani wczoraj przez dzień nie dostawała i bobki się poprawiły. Na noc jej dałam i akut (bo znowu słyszałam przelewanie w brzuchu) i biolapis. Z samego rana bobki były w miarę ale koło godz 9 znowu mazia
Załamałam się jak weszłam na wątek sosnowej.... To jest jakaś koszmarna tragedia Nucinka ma swoje lata i wiem, że długo żyje ale pomimo to jeśli odejdzie to będzie mi cholernie przykro. A tutaj odchodzą młode świneczki które mają jeszcze tyle życia przed sobą
Dzisiaj dziewczyny cały dzień na podłodze. Nutka po drzemce sama wstaje i szuka jedzenia. Rano znowu była biegunka Teraz na razie nie robi nic więc nie wiem... Tak się zastanawiam czy to może być po akucie albo biolapisie W piątek tylko rano dostała te dwie rzeczy. Ani wieczorem ani wczoraj przez dzień nie dostawała i bobki się poprawiły. Na noc jej dałam i akut (bo znowu słyszałam przelewanie w brzuchu) i biolapis. Z samego rana bobki były w miarę ale koło godz 9 znowu mazia
Załamałam się jak weszłam na wątek sosnowej.... To jest jakaś koszmarna tragedia Nucinka ma swoje lata i wiem, że długo żyje ale pomimo to jeśli odejdzie to będzie mi cholernie przykro. A tutaj odchodzą młode świneczki które mają jeszcze tyle życia przed sobą
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Tak zachowuje się Nutka jak poczuje jedzenie.
https://www.youtube.com/watch?v=-m_nGvgSqEc
https://www.youtube.com/watch?v=xNOMVuUuoOI
https://www.youtube.com/watch?v=-m_nGvgSqEc
https://www.youtube.com/watch?v=xNOMVuUuoOI
Ach daj spokój....tak się kiepsko ten rok zaczął, że strach zaglądać do wątków...
Oby dalej było tylko lepiej.
Nutka jedz, biegaj i tyj! Dość tych fanaberii. Trzeba żyć i maltretować dużych .
Oby dalej było tylko lepiej.
Nutka jedz, biegaj i tyj! Dość tych fanaberii. Trzeba żyć i maltretować dużych .