A zdjęcia gdzie?

Moderator: pastuszek

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia 
  Czesio pewnie już nie do poznania
 Czesio pewnie już nie do poznania 
 Mam problem z jego kudełkami, bo zrobiło się ich nagle tyle, że przestałam ogarniać. Prostuje mu się grzywka, a tyłek powykręcany we wszystkie strony
 Mam problem z jego kudełkami, bo zrobiło się ich nagle tyle, że przestałam ogarniać. Prostuje mu się grzywka, a tyłek powykręcany we wszystkie strony   Nachoskowe boby się stabilizują, także wszystko w porządku.
  Nachoskowe boby się stabilizują, także wszystko w porządku.

Przebije drań Wiedźmina i przekroczy 1500 jak nic.
 Przebije drań Wiedźmina i przekroczy 1500 jak nic.  

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Albo to ja.
 Albo to ja. Zresztą jest młody, to musi dużo jeść, a co!
 Zresztą jest młody, to musi dużo jeść, a co! Za niedługo nie będą się mieścić w jednym kapciochu i pastuszek będzie musiała szyć na specjalne zamówienie xxxxxxl
 Za niedługo nie będą się mieścić w jednym kapciochu i pastuszek będzie musiała szyć na specjalne zamówienie xxxxxxl 

Do tej pory mam rękę spuchniętą, a testy robiłam wczoraj -_- Jestem miło zaskoczona, że cofnęło mi się uczulenie na brzozę, topolę, zwierzęta.  Plan leczenia rozpisany, więc mam nadzieję, że pomoże mi to i na nieżyt nosa (o zgrozo, jestem uzależniona od kropli do nosa przez moje wieczne alergie i przeziębienia, więc jest ciężko) no i na moja atopową skórę.
 Do tej pory mam rękę spuchniętą, a testy robiłam wczoraj -_- Jestem miło zaskoczona, że cofnęło mi się uczulenie na brzozę, topolę, zwierzęta.  Plan leczenia rozpisany, więc mam nadzieję, że pomoże mi to i na nieżyt nosa (o zgrozo, jestem uzależniona od kropli do nosa przez moje wieczne alergie i przeziębienia, więc jest ciężko) no i na moja atopową skórę.  ), to wiadomo, że tych roztoczy jest znacznie więcej.
), to wiadomo, że tych roztoczy jest znacznie więcej.  Co tu począć! Mam nadzieję, że leki zadziałają(czuję się jak emeryt, 3 tabletki dziennie, płukanie nosa, ciągłe smarowanie się emolientami), a jak nie to, będę musiała się przemęczyć jeszcze ten rok w Poznaniu i w Łodzi będziemy szukali już lepszego mieszkania.
 Co tu począć! Mam nadzieję, że leki zadziałają(czuję się jak emeryt, 3 tabletki dziennie, płukanie nosa, ciągłe smarowanie się emolientami), a jak nie to, będę musiała się przemęczyć jeszcze ten rok w Poznaniu i w Łodzi będziemy szukali już lepszego mieszkania.