Czterej królowie i Hotel pod Zielonym Ogórkiem
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Czterej królowie i Hotel pod Zielonym Ogórkiem
Cudowne KUDŁACZE!!! i ten BEZKUDŁATY TEŻ!!!!
Cudna psinka Chyba większość dużych psów tak ma, że w każdy fotel się zmieści... tylko kwestia właściwego skulenia się
Fajny ten tymczasek, może z czasem się oswoi i będzie trochę mniej nieśmiały. Mam nadzieję, że to nie ból powoduje takie zachowanie a zmiana otoczenia, itp, itd.
A w nieświnkowym temacie to piękny masz clematis, kiedyś miałyśmy na działce całą altankę w clematisach, ale nornice je wyjadły i został nam jeden jedyny
Fajny ten tymczasek, może z czasem się oswoi i będzie trochę mniej nieśmiały. Mam nadzieję, że to nie ból powoduje takie zachowanie a zmiana otoczenia, itp, itd.
A w nieświnkowym temacie to piękny masz clematis, kiedyś miałyśmy na działce całą altankę w clematisach, ale nornice je wyjadły i został nam jeden jedyny
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Oszaleję z tą pogodą! Codziennie pada, przynajmniej raz dziennie, a to i tak już wyklucza świński trawing. Prosiaki siedzą w domu i z nudów leją tak, że nie nadążam z wymianą żwirku i kupnem tegoż .
Kotka wraca z ogrodu mokra i od drzwi skarży się, że jej to nie odpowiada. Właściwie to tylko psy są w miarę zadowolone, bo udaje nam się spacerować w przerwach między ulewami.
Onigiri popkornuje
Szulkin (tymczasek) włączył do diety (ubogiej) arbuza:
Koty się wylegują:
Walkiria
Normalna pozycja do spania Mefista
Pikabu, kocham clematisy, ale nie mam do nich ręki. To już nie wiem który. Ale się nie poddaję, ten mam drugi rok i mam nadzieję, że nie ostatni.
Kotka wraca z ogrodu mokra i od drzwi skarży się, że jej to nie odpowiada. Właściwie to tylko psy są w miarę zadowolone, bo udaje nam się spacerować w przerwach między ulewami.
Onigiri popkornuje
Szulkin (tymczasek) włączył do diety (ubogiej) arbuza:
Koty się wylegują:
Walkiria
Normalna pozycja do spania Mefista
Pikabu, kocham clematisy, ale nie mam do nich ręki. To już nie wiem który. Ale się nie poddaję, ten mam drugi rok i mam nadzieję, że nie ostatni.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ależ menażeria
- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj! ⬇
Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Kontakt:
Wątek zaniedbany do granic możliwości
A w lipcu Diego skończył 5 lat. Zdjęcia z imprezy są, tylko same nie chcą się wstawić. Szulkin od dawna u siebie w domu w Szczecinie .
I wielka nowość: od wczoraj w domu mamy więcej świnkodziewczynek od świnkochłopaków! Jest u nas aż 6 ślicznych tymczasek .
Zdjęcia niebawem.
A w lipcu Diego skończył 5 lat. Zdjęcia z imprezy są, tylko same nie chcą się wstawić. Szulkin od dawna u siebie w domu w Szczecinie .
I wielka nowość: od wczoraj w domu mamy więcej świnkodziewczynek od świnkochłopaków! Jest u nas aż 6 ślicznych tymczasek .
Zdjęcia niebawem.
- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
To czekamy na
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj! ⬇
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Diego sto lat
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Miały być niebawem zdjęcia a tu już 10 dni
Najlepszego dla Diega
Najlepszego dla Diega
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Kontakt:
Diego dziękuje
A tymczasem takie oto kudłate stworzenie przyjechało dzisiaj od Silje do Łodzi na Krótki Dom Tymczasowy:
Odpocznie trochę w Łodzi i ruszy dalej na południe do Częstochowy. Czeka tam na niego Furkan i Duzi.
Po przyjeździe Anex siedział chwilę pod półeczką udając, że go nie ma. Ale gdy przeniosłam klatkę w bezpośrednie sąsiedztwo Diega i Pralinka, ożywił się i nawet odważył się wskoczyć na półkę.
A tymczasem takie oto kudłate stworzenie przyjechało dzisiaj od Silje do Łodzi na Krótki Dom Tymczasowy:
Odpocznie trochę w Łodzi i ruszy dalej na południe do Częstochowy. Czeka tam na niego Furkan i Duzi.
Po przyjeździe Anex siedział chwilę pod półeczką udając, że go nie ma. Ale gdy przeniosłam klatkę w bezpośrednie sąsiedztwo Diega i Pralinka, ożywił się i nawet odważył się wskoczyć na półkę.