Takie sobie Świństewka i coś jeszcze :)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Re: Takie sobie Świństewka :)
żal mi tyle kasy na tą wiedźmę,wolę wydać na
może niedługo będzie jakiś nabór chętnych do lotu w kosmos to ją zgłoszę a jak nie to może do muzeum ją przyjmą jako okaz zła pradawnego 

- urszula1108
- Kontakt:
Nasz kierownik pewnie by przyjął do muzeum
Do dzisiaj się awanturuje, że wyrzuciłyśmy karton ulotek politycznych z dołączonym mikrokamykiem (sprzed 2-3 lat), bo przecież to były cenne okazy geologiczne, a my to się na niczym nie znamy i nic nie rozumiemy. Skoro ulotki to okaz geologiczny, to stara teściowa chyba tym bardziej

Do dzisiaj się awanturuje, że wyrzuciłyśmy karton ulotek politycznych z dołączonym mikrokamykiem (sprzed 2-3 lat), bo przecież to były cenne okazy geologiczne, a my to się na niczym nie znamy i nic nie rozumiemy. Skoro ulotki to okaz geologiczny, to stara teściowa chyba tym bardziej

Zabytkowe i nietypowe wykopalisko z nie jest więc może by ją przyjął 

- urszula1108
- Kontakt:
To Ci nie powiem, gdzie pracuję, żebyś nie skorzystała z okazji :p I tak za dużo mamy śmieci, bo nasz kierownik jest chomikiem 

Przypomniałaś mi coś-ostatnio na fb był dobry tekst: "mówią że teściowa to skarb,a skarby się zakopuje" 

- urszula1108
- Kontakt:
Nie znałam, dobreAnulka1602 pisze:Przypomniałaś mi coś-ostatnio na fb był dobry tekst: "mówią że teściowa to skarb,a skarby się zakopuje"

Sentymenty, sentymentami, ale czasem zachodzi wyższa konieczność i korzysta się z okazji :pAnulka1602 pisze:Nie bój się,nie zrobiłabym ci takiej krzywdy![]()
![]()
- urszula1108
- Kontakt:
Ja kierownika bym oddała z karteczką dobrze zabezpieczyć przed otoczeniem (otoczenie przed nim), najlepiej w rzadko otwieranym sejfie