Mamy owdowiałą Gypsy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=6694
Tylko dziewczyna w trakcie leczenia chwilowo.
Silencik za TM
Moderator: pastuszek
- justynuszek
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Silent szuka żony z Wrocławia :)
Coś się ruszyło w jego sprawie?? justynuszek już go skradła?
Kiedy on miał kastrację tzn. kiedy mija 6 tygodni i można spróbować łączenia z samiczkami? bo jego zachowanie na tym tle nie było jeszcze sprawdzane?

Kiedy on miał kastrację tzn. kiedy mija 6 tygodni i można spróbować łączenia z samiczkami? bo jego zachowanie na tym tle nie było jeszcze sprawdzane?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- RudaPa
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Nie mamy oficjalnej rezerwacji, więc kawaler nadal się rozgląda 
Zabieg był 5 lipca, więc od połowy sierpnia można próbować łączyć z babami. Nie sprawdzaliśmy jeszcze jego stosunku do samiczki, ja mam w domu 7dniu chłopa, więc nie mam jak sprawdzić

Zabieg był 5 lipca, więc od połowy sierpnia można próbować łączyć z babami. Nie sprawdzaliśmy jeszcze jego stosunku do samiczki, ja mam w domu 7dniu chłopa, więc nie mam jak sprawdzić

moje własne: Diego, Rupert, Junior
w DS: Cynamon, Ember, Fluffy, Kopi, Rino, Vesuvio, Albert
Za TM: Kardamon, Gustaw, Pablo, Miki, Silent

Hej czy można liczyć na możliwość adopcji jeśli jesteśmy spoza Wrocka?
- RudaPa
- Kontakt:
Hej, tylko pod warunkiem, że:trusia pisze:Hej czy można liczyć na możliwość adopcji jeśli jesteśmy spoza Wrocka?
- jesteście doświadczonym domem, mieliście już kilka(naście) świnek w swojej karierze, wiecie jak przeprowadzić prawidłowe łączenie, wiecie jak zareagować w przypadku agresji
- macie w okolicy doświadczonego specjalistę od zwierząt egzotycznych i zobowiązujecie się do regularnych, comiesięcznych wizyt z kontrolą ucha (zwiększone ryzyko nawrotu choroby, dlatego kontrole są obligatoryjne)
- przyjedziecie osobiście po Silenta do Wrocławia + w przypadku nieudanego łączenia odwieziecie go do mnie z powrotem.
Wiem, że to duże wymagania, przez które może i wychodzę na wariatkę

Jednak Silent jest na prawdę wyjątkowym prosiakiem i wymaga specjalnego traktowania. Niestety nie wydam go do niedoświadczonego domu poza terenem Wrocławia (we Wrocławiu tak, ponieważ jestem na miejscu i będę mogła służyć pomocą podczas łączenia i całego życia prosiaka).

Mieliśmy 3 świnie, niestety została nam tylko Prosia. Zaczęło się tak : Prośkę kupiłam w zoologu jakieś 4 lata temu niestety po ok 2 dniach zorientowałam się że jest w ciąży. Urodził się śliczny maluch - samczyk. jak podrósł musiał spędzić trochę czasu w klatce obok ze względu na to że musiał podrosnąć do kastracji (nie wyobrażałam sobie żeby oddać tę wiewióreczkę). Tata wykonał kastrację (weterynarz ze specjalizacją chirurgia małych zwierząt) no i po jakichś 6 tygodniach po zabiegu dołączył w końcu do mamy. Później w spadku dostałam kolejną świnkę od kuzynki którą nie mogła się już zajmować i wtedy się zaczęło tornado.... Rodeo zadowolony - jak to samczyk, a prośka nastroszona, zła i sfochana... łączenie trwało jakieś 3 miesiące ale później żyły ze sobą około 3 lat bez spięćRudaPa pisze:Hej, tylko pod warunkiem, że:trusia pisze:Hej czy można liczyć na możliwość adopcji jeśli jesteśmy spoza Wrocka?
- jesteście doświadczonym domem, mieliście już kilka(naście) świnek w swojej karierze, wiecie jak przeprowadzić prawidłowe łączenie, wiecie jak zareagować w przypadku agresji
- macie w okolicy doświadczonego specjalistę od zwierząt egzotycznych i zobowiązujecie się do regularnych, comiesięcznych wizyt z kontrolą ucha (zwiększone ryzyko nawrotu choroby, dlatego kontrole są obligatoryjne)
- przyjedziecie osobiście po Silenta do Wrocławia + w przypadku nieudanego łączenia odwieziecie go do mnie z powrotem.
Wiem, że to duże wymagania, przez które może i wychodzę na wariatkę![]()
Jednak Silent jest na prawdę wyjątkowym prosiakiem i wymaga specjalnego traktowania. Niestety nie wydam go do niedoświadczonego domu poza terenem Wrocławia (we Wrocławiu tak, ponieważ jestem na miejscu i będę mogła służyć pomocą podczas łączenia i całego życia prosiaka).

- RudaPa
- Kontakt:
Trusia, zapraszam na priv

- RudaPa
- Kontakt:
Re: Silent szuka żony z Wrocławia :) Wstępna Rezerwacja
Oficjalnie rezerwujemy Silenta dla Trusia. Teraz szukamy transportu z Wrocławia do Krakowa/Nowego Targu - żona czeka z niecierpliwością! 

-
- Miejscowość: Gorzów Wlkp.
- Kontakt:
Re: Silent Rezerwacja

Re: Silent Rezerwacja
Z niecierpliwością czekamy
i wszystko pomału szykujemy na łączenie