Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Puchata lwica i dwie córy
Ktoś tu stracił kontakt z rzeczywistościąAnulka1602 pisze:[url=https://.zapodaj.net/0d5ec85a9dbb.jpg.html][/url]
Tak śpi moja wiewióreczka po uczcie zrobionej przez pana
A mąż niech nie narzeka na stertę bobków bo to dowód wdzięczności!
-
Anulka1602
-
Pikabu
Jejku, ale cudowny wyleż
Haha, jakim terrorystkom, to damy z dobrze dopracowaną strategią negocjacji biznesowych
Haha, jakim terrorystkom, to damy z dobrze dopracowaną strategią negocjacji biznesowych
-
Anulka1602
Pikabu masz rację to są DAMY - w dodatku szybko uczą się od PAŃCI więc owinęły sobie PANA wokół wszystkich świńskich paluszków 
-
Anulka1602
- Klaudia_1396
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Uwielbiam te twoje kobitki <3 Żebym nie miała dwóch facetów to bym wpadła wymiziać ha ha
Chociaż i tak będę musiała pewnie w najbliższym czasie ogarnąć im jakiś hotelik na weekend : {
Chociaż i tak będę musiała pewnie w najbliższym czasie ogarnąć im jakiś hotelik na weekend : {

Kazik : -.12.2012 - 07.02.2018
Puszek : 01.11.2016
Helios Cavior : 10.04.2018
-
Anulka1602
A ja muszę uśmiechnąć się do szwagierki by w sierpniu zajęła się moimi lalusiami jak pojedziemy na urlop. Jeszcze nie wiem na ile pojedziemy bo nie chce dziewczyn na długo zostawiać
mąż chciał żebyśmy pojechali na 2 tygodnie ale od razu powiedziałam że możemy jechać max na tydzień. Niezbyt był zadowolony ale trudno,zawsze może jechać sam 
-
Pikabu
Moje dziewczyny bardzo lubiły zostawać pod czyjąś opieką. Kilka razy zostały pod opieką babci, która codziennie wracała do nich z działki. Więc codziennie miały trawę. I raz zostały z mamą mojego chłopaka, która karmiła je do oporu. Chyba cieszyły się, że ktoś wreszcie zrozumiał, że one są cały czas głodne