Kiedyś przedstawiciel z ariona przywiózł a mój Frugo zbytnio nie rozumie do czego to służy
 Kiedyś przedstawiciel z ariona przywiózł a mój Frugo zbytnio nie rozumie do czego to służy 
Moderator: pastuszek

⬇
 ⬇

Twoje zwierzaki lubią dostarczać różnych atrakcji - niekoniecznie tych przyjemnych
 Twoje zwierzaki lubią dostarczać różnych atrakcji - niekoniecznie tych przyjemnych  Najważniejsze, że nic poważnego się nie stało. Ciekawe czy zapamięta, że okien się nie otwiera
 Najważniejsze, że nic poważnego się nie stało. Ciekawe czy zapamięta, że okien się nie otwiera  
  Kiedyś koleżanka dostrzegła mój "magazyn" i była w dużym szoku, że to wszystko dla zwierząt
 Kiedyś koleżanka dostrzegła mój "magazyn" i była w dużym szoku, że to wszystko dla zwierząt 
 A, i ptakom. Nietoperzom ewentualnie. Nie opowiadajcie mu o polatuchach.
 A, i ptakom. Nietoperzom ewentualnie. Nie opowiadajcie mu o polatuchach. jesteś
  jesteś  a nie batmanem
  a nie batmanem 
Herkules to kot a nie świnka , ale może faktycznie chciałby zostać batmanem ( batcatem )Anulka1602 pisze:Herkulesie drogi nie oglądaj tyle bajekjesteś
a nie batmanem

Wrzuć wszystkie razem do wanny to zobaczysz jak ładnie same się umyją!paprykarz pisze:Kąpać ich nie miałam sił i czasu. Ale się nie wymigają.