Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.

Masz do oddania klatkę lub inny sprzęt - daj ogłoszenie

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Norki, kapciochy, jamki...Zapraszam po majówce :)

Post autor: pastuszek »

yennefer105 pisze:Witam! Jesli mogę to chciałbym zamówić tunel do podwieszenia długość tak 30 cm, materiał fiolet/amarant w żabki, bez ociepliny, z półkolami. Pozdrawiam :buzki: Ilona
Zapisane :ok:
Pozdrawiam :buzki:
JolaA

Post autor: JolaA »

Czy można zamówić jamkę w kolorach 24,25 i 27 tak żeby 25 lub 27 to była góra jamki? :) Plus do tego poduszeczka do jamki.

Mam też pytanie dot. hamaczka kwadratowego? Jak się go wiesza? Moje tłuściochy mają teraz taki zwykły hamak, niezbyt piękny ale on ma długie troczki i wisi nisko nad ziemią (przymocowany na "suficie"), a tutaj widzę troczki są krótkie? Przyczepia się go do bocznych ścianek?
Awatar użytkownika
kimera
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: kimera »

Oczywiście, przyczepiasz do bocznych ścianek i jest mocno napięty. Dla świnki morskiej to dużo lepiej, bo hamak się nie ugina mocno, co jest zdrowsze dla jej kręgosłupa.
JolaA

kimera pisze:Oczywiście, przyczepiasz do bocznych ścianek i jest mocno napięty. Dla świnki morskiej to dużo lepiej, bo hamak się nie ugina mocno, co jest zdrowsze dla jej kręgosłupa.
Extra. U mnie obaj chłopcy lubią hamak. Myślę, że tą jamkę też bardzo polubią.

Napatrzyłam się na te przepiękne rzeczy zrobione przez pastuszka i najchętniej to chciałabym wszystko :D
Tylko miejsca w klatce by mi brakło :)
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Dokładnie jak pisze Kimera a jamkę zapisuję i się jeszcze odezwę przed uszyciem :ok:
JolaA

pastuszek pisze:Dokładnie jak pisze Kimera a jamkę zapisuję i się jeszcze odezwę przed uszyciem :ok:

Ok, proszę więc o kontakt. Jak długo trzeba czekać na przesyłkę?
Chciałabym zamówić jamkę wypełnioną ociepliną w kolorach jak wyżej pisałam + poduszeczka z ociepliną i nieprzemakalnym materiałem oraz hamak ale nie wiem który tzn czy trójkątny czy prostokątny :) Muszę pomyśleć, który byłby lepszy dla moich knurków.
Awatar użytkownika
swissi
Miejscowość: Toruń
Kontakt:

Post autor: swissi »

Wpisuje się w kolejkę i zamawiam 2 norki z ocieplina i tunel z materiałów 7 i 30 w Mickey. Tunel jak starczy to 7 a norki 30 ;).
Chyba że starczy na to materiałów 9 i 29 w sowy to zmieniam na sowy
Pozdrawiam.
Kraska (ze mną od 06.02.2016) :love: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

JolaA pisze: Ok, proszę więc o kontakt. Jak długo trzeba czekać na przesyłkę?
Chciałabym zamówić jamkę wypełnioną ociepliną w kolorach jak wyżej pisałam + poduszeczka z ociepliną i nieprzemakalnym materiałem oraz hamak ale nie wiem który tzn czy trójkątny czy prostokątny :) Muszę pomyśleć, który byłby lepszy dla moich knurków.
Rzeczy powinny być gotowe po tym całym majówkowym tygodniu. Przesyłka to już w zależności jaką wybierzesz, ale średnio 3 dni idzie :think:

Co do hamaka to tak się prezentuje trójkątny w 100:
Obrazek

Prostokątnego też postaram się uwiecznić tylko muszą jakiegoś uszyć - akurat mam coś szyć na Zwierzynalia w Chorzowie to się akurat złoży uszyć i obcykać :)
swissi pisze:Wpisuje się w kolejkę i zamawiam 2 norki z ocieplina i tunel z materiałów 7 i 30 w Mickey. Tunel jak starczy to 7 a norki 30 ;).
Chyba że starczy na to materiałów 9 i 29 w sowy to zmieniam na sowy
Pozdrawiam.
Tunel ten z usztywnieniem przy wejściach?
Zobaczę i dam znać :ok:
Awatar użytkownika
swissi
Miejscowość: Toruń
Kontakt:

Post autor: swissi »

Tak z usztywnieniem.
Kraska (ze mną od 06.02.2016) :love: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
JolaA

Ten trójkątny hamaczek będzie ok.
Będę miala Casite 120 wiec na taki rozmiar klatki poproszę. Również w zieleniach tak jak jamka.
Wysyłkę chciałabym pocztą. Napisz mi proszę jaki będzie koszt całości z wysyłką i nr konta
Pozdrawiam i dziękuję :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam/Oddam”