Moderator: pastuszek
 Oczywiście utknął, ale udało mu oswobodzić z naszą pomocą. Szala goryczy się przelała i chłopaki poszli do osobnych klatek. Co będzie dalej zobaczymy. U reszty stada całkiem dobrze, szaleństw ani chorób nie prezentują
  Oczywiście utknął, ale udało mu oswobodzić z naszą pomocą. Szala goryczy się przelała i chłopaki poszli do osobnych klatek. Co będzie dalej zobaczymy. U reszty stada całkiem dobrze, szaleństw ani chorób nie prezentują  Czerniak i synowie przenieśli się do 120 z ferplastu po Skrzatach. Dzisiaj o 15 przyjedzie do nas parka starszych świnek, samczyk ma problemy z chodzeniem. Mam zamiar ich ulokować w 120 po Czerniaku. Nie są kastrowani, samica nie zachodziła w ciąże, ale dla pewności ich przedzielę. Inną kratką niż Skrzaty...
 Czerniak i synowie przenieśli się do 120 z ferplastu po Skrzatach. Dzisiaj o 15 przyjedzie do nas parka starszych świnek, samczyk ma problemy z chodzeniem. Mam zamiar ich ulokować w 120 po Czerniaku. Nie są kastrowani, samica nie zachodziła w ciąże, ale dla pewności ich przedzielę. Inną kratką niż Skrzaty... 

ona jest niesamowita!
 ona jest niesamowita!  

Tofik i Ty to moja ostatnia nadziejajustynuszek pisze:Grobciaona jest niesamowita!
Tomon widzę wrócił do krainy szczęśliwości przy swojej ukochanej
A Skrzaty to juz sie w głowie nie mieści... Tofik przyjedzie to ich uspokoi

Grobelka zmieniła się w łasicę
 , śliczną łaasicę
 , śliczną łaasicę  
  .
 .