Zamówiłam wzór 17
http://allegro.pl/identyfikator-adresow ... 14526.html Troszkę duże się wydaje ale jak Frugo urośnie to powinno być dobre

Na początku trochę próbował się tym bawić ale już się przyzwyczaił
U nas w domu wszystko bez zmian - dziewczyny zdrowe, waga jaka była taka jest.
Niestety babci kotka - Mruczka - jest dość poważnie chora

Ma już ponad 12 lat i od miesiąca leczymy zapalenie płuc. W między czasie było podejrzenie białaczki (niestety nie jest szczepiona...), test podwójnie wyszedł "niepewny" ale badanie krwi raczej wykluczyło białaczkę

Za to granulocytów ma 96%

czyli toczy się poważny stan zapalny, który niezbyt reaguje na leki. Dostawała już wszystkie możliwe antybiotyki podskórnie i nic...od dwóch dni dostaje antybiotyk do żyły i oddycha już znacznie lżej. Niestety kotka nie chce jeść. Babcia nie jest w stanie karmić jej na siłę, ja natomiast też nie jestem w stanie chodzić tam kilka razy dziennie i ją karmić

Ale od wczoraj próbuje jeść już mokrą karmę. Jest to kilka kawałków na raz (i to trzeba jej podstawić miseczkę pod nos...) ale zawsze coś. Trzymajcie za nią kciuki bo jeszcze mogłaby sobie pożyć

A kotka jest fantastyczna - do ludzi jest jak aniołek - nic nie zrobi, ja sama robię jej zastrzyki (często są to bolesne zastrzyki) a ona tylko spuści główkę i czeka aż skończę...To jest nasza kochana babciunia, która jest postrachem na podwórku i gania wszystkie psy