Coco i Minutka też są śliczne. Coco musi być idealna do tulenia

Moderator: pastuszek

To się nazywa "ergonomicznie uzasadniony podział przestrzeni".
 To się nazywa "ergonomicznie uzasadniony podział przestrzeni". tylko błysk oka ją zdradza
 tylko błysk oka ją zdradza gdy jest pierwsza w kapciochu .  To dla mnie jest niesamowite ich relacje tez się zmieniają...
  gdy jest pierwsza w kapciochu .  To dla mnie jest niesamowite ich relacje tez się zmieniają...Ja wiem dlaczego tak jest!dominika45 pisze:duży kapcioch XL przyjmuje tylko jedna ale jaaaką... i mały czyli normalny kapcioch - służy dla dwóch..
 Różowy to kapcioch i zadaszenie jest tylko na połowie więc Coco idealnie się wpasowała (gdyby to był normalny kapcioch to albo głowa albo zadek by wystawał z zadaszenia
 Różowy to kapcioch i zadaszenie jest tylko na połowie więc Coco idealnie się wpasowała (gdyby to był normalny kapcioch to albo głowa albo zadek by wystawał z zadaszenia  ). Natomiast niebieskie to jamka gdzie daszek jest na całości więc Izetka z Minutką się zmieściły we dwie
 ). Natomiast niebieskie to jamka gdzie daszek jest na całości więc Izetka z Minutką się zmieściły we dwie 
 Z czasem na pewno są bardziej przytulaśne, ale nie wszystkie. Nasza Tama dała się pogłaskać na wybiegu, wchodziła na nogi, ale na kolanach nie specjalnie lubiła leżeć. Toffi podobnie, szybko jej się nudzi i schodzi po nogach (z asekuracją oczywiście).
 Z czasem na pewno są bardziej przytulaśne, ale nie wszystkie. Nasza Tama dała się pogłaskać na wybiegu, wchodziła na nogi, ale na kolanach nie specjalnie lubiła leżeć. Toffi podobnie, szybko jej się nudzi i schodzi po nogach (z asekuracją oczywiście).
 Tyle, dobrego, że zawsze dają znać gdy chcą siusiu gdy mam Je  na kolanach.. KAPCIOCHY SĄ SUPER - czasami ich zbyt szybko nie daję im  na wybieg bo przecież to ich ulubione miejsce na wybiegu.. - takie mamy świniuszki - leniuszki.. a są na pewno zdrowe!!
 Tyle, dobrego, że zawsze dają znać gdy chcą siusiu gdy mam Je  na kolanach.. KAPCIOCHY SĄ SUPER - czasami ich zbyt szybko nie daję im  na wybieg bo przecież to ich ulubione miejsce na wybiegu.. - takie mamy świniuszki - leniuszki.. a są na pewno zdrowe!!