pozostał jeden władca.
  pozostał jeden władca. Może Gniewko dotrzyma mu towarzystwa na dłużej.
Moderator: pastuszek
 pozostał jeden władca.
  pozostał jeden władca.  Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Turkotał na Gniewka, bo za blisko Jego Wysokości siedział, chciałam go uspokoić i pomiziałam pod brodą i mam następny palec z plastrem.
 Turkotał na Gniewka, bo za blisko Jego Wysokości siedział, chciałam go uspokoić i pomiziałam pod brodą i mam następny palec z plastrem. 

Żeby mieć trawę, trzeba mieć psy. Najlepiej myśliwskie - jak Kiara - lub wielozadaniowe - jak Mopiketycja pisze:Gdzie Ci trawa rośnie? U nas trzeba by przy samej ziemi strzyc bo jeszcze takie nieśmiałe niedorosty.
 . I chodzić na polowania do lasu.  My chodzimy, tropimy trawę i inne zielone. Rzucam się na każdą wystającą z suchych liści kępkę i na każdy młody liść poziomki czy podagrycznika. Łatwo nie jest
 . I chodzić na polowania do lasu.  My chodzimy, tropimy trawę i inne zielone. Rzucam się na każdą wystającą z suchych liści kępkę i na każdy młody liść poziomki czy podagrycznika. Łatwo nie jest   , ale czego się nie robi dla świnek?
, ale czego się nie robi dla świnek?