Takie sobie Świństewka i coś jeszcze :)

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Chocolate Monster

Re: Takie sobie Świństewka :)

Post autor: Chocolate Monster »

Myszeńko kochana,wiesz dobrze jak ja Cię uwielbiam i ze żadne słowa nie mogą wyrazić Twej niesamowitości.Byłas pięknym świnkowym dzieckiem,teraz jesteś jeszcze piękniejsza.Z każdym dniem Twe piękno rośnie. Mam dla Ciebie Myszeńko propozycję. Namów Dużą żeby Twoja mamusia magła zamieszkać z Tobą i resztą twych koleżanek :102:
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

Bardzo byśmy chcieli, bo to podobno naprawdę rewelacyjna świnka, ale niestety nie jesteśmy w stanie jej wziąć. Już Mysza jest takim nieplanowanym dzieckiem. My im kilka razy przekazaliśmy paczki z jedzeniem i nawet się nie obejrzeliśmy, jak w naszym domu pojawiło się świńskie maleństwo. Naprawdę nie wiemy jak to się stało :D
Obrazek
Chocolate Monster

Wpadło przez przypadek do torebki? :D
Awatar użytkownika
urszula1108
Kontakt:

Chyba wyskoczyło spod choinki ;)
Obrazek
paprykarz

Post autor: paprykarz »

Jakie piękne świńskie ciałka :love:
katiusha

Post autor: katiusha »

Mamcia niech szybciutko znajdzie domek, bo obie z córcią są przepiękne :love: :fingerscrossed:
Chocolate Monster

Co u pięknej Myszy i reszty stadka?
Awatar użytkownika
urszula1108
Kontakt:

Wczoraj byłyśmy z Ai na zdjęciu szwów. Niestety nie było jeszcze wyników :(
Zabrałyśmy też Helutkę, bo jej trzeba kontrolować płuca a i sercem dr Dorota była ostatnio zaniepokojona. Wczoraj była dr Agnieszka, która zajmuje się sprawami sercowymi w Zwierzyńcu i okazało się, że wszystko jest ok :D

Udało mi się postawić w końcu kompa. Reklamacja odrzucona, ale komputer na tych samych podzespołach i tak samo podłączany działa. Zupełnie tego nie rozumiem :think:
Za to sprzątając dyski trafiłam na zdjęcie MEGA bałaganu zrobionego przez świństewka, ale to wrzucę już jutro.

Ps. Wie ktoś może jak wyłączyć autokorektę na komórce z androidem? Z uporem maniaka poprawia mi wyrazy i muszę kombinować jak zostawić właściwą formę. W SMSach nie mam tego problemu - raz poprawi, ale łatwo wrócić do wersji napisanej, ale jak zamieszczam coś na forum, to prawdziwa mordęga :glowawmur:
Obrazek
Awatar użytkownika
urszula1108
Kontakt:

To teraz podziwiajcie bałagan :D
Obrazek
To było we wrześniu 2014 roku. My pojechaliśmy na wakacje, a nasze 3-świnkowe wówczas stado zostało pod opieką siostry. Rano siostra im posprzątała, a jak wróciła z pracy o 23, to zobaczyła taki widok. Nie muszę Wam mówić, że była załamana :szczerbaty: Do dzisiaj nie wiemy jak one osiągnęły taki rozrzut.
Obrazek
Awatar użytkownika
Pulpecja
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: Pulpecja »

Świnki potrafią :laugh:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”