Takie sobie Świństewka i coś jeszcze :)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Takie sobie Świństewka :)
Myszeńko kochana,wiesz dobrze jak ja Cię uwielbiam i ze żadne słowa nie mogą wyrazić Twej niesamowitości.Byłas pięknym świnkowym dzieckiem,teraz jesteś jeszcze piękniejsza.Z każdym dniem Twe piękno rośnie. Mam dla Ciebie Myszeńko propozycję. Namów Dużą żeby Twoja mamusia magła zamieszkać z Tobą i resztą twych koleżanek 

- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Bardzo byśmy chcieli, bo to podobno naprawdę rewelacyjna świnka, ale niestety nie jesteśmy w stanie jej wziąć. Już Mysza jest takim nieplanowanym dzieckiem. My im kilka razy przekazaliśmy paczki z jedzeniem i nawet się nie obejrzeliśmy, jak w naszym domu pojawiło się świńskie maleństwo. Naprawdę nie wiemy jak to się stało 

- urszula1108
- Kontakt:
Mamcia niech szybciutko znajdzie domek, bo obie z córcią są przepiękne

- urszula1108
- Kontakt:
Wczoraj byłyśmy z Ai na zdjęciu szwów. Niestety nie było jeszcze wyników 
Zabrałyśmy też Helutkę, bo jej trzeba kontrolować płuca a i sercem dr Dorota była ostatnio zaniepokojona. Wczoraj była dr Agnieszka, która zajmuje się sprawami sercowymi w Zwierzyńcu i okazało się, że wszystko jest ok
Udało mi się postawić w końcu kompa. Reklamacja odrzucona, ale komputer na tych samych podzespołach i tak samo podłączany działa. Zupełnie tego nie rozumiem
Za to sprzątając dyski trafiłam na zdjęcie MEGA bałaganu zrobionego przez świństewka, ale to wrzucę już jutro.
Ps. Wie ktoś może jak wyłączyć autokorektę na komórce z androidem? Z uporem maniaka poprawia mi wyrazy i muszę kombinować jak zostawić właściwą formę. W SMSach nie mam tego problemu - raz poprawi, ale łatwo wrócić do wersji napisanej, ale jak zamieszczam coś na forum, to prawdziwa mordęga

Zabrałyśmy też Helutkę, bo jej trzeba kontrolować płuca a i sercem dr Dorota była ostatnio zaniepokojona. Wczoraj była dr Agnieszka, która zajmuje się sprawami sercowymi w Zwierzyńcu i okazało się, że wszystko jest ok

Udało mi się postawić w końcu kompa. Reklamacja odrzucona, ale komputer na tych samych podzespołach i tak samo podłączany działa. Zupełnie tego nie rozumiem

Za to sprzątając dyski trafiłam na zdjęcie MEGA bałaganu zrobionego przez świństewka, ale to wrzucę już jutro.
Ps. Wie ktoś może jak wyłączyć autokorektę na komórce z androidem? Z uporem maniaka poprawia mi wyrazy i muszę kombinować jak zostawić właściwą formę. W SMSach nie mam tego problemu - raz poprawi, ale łatwo wrócić do wersji napisanej, ale jak zamieszczam coś na forum, to prawdziwa mordęga

- urszula1108
- Kontakt:
To teraz podziwiajcie bałagan 

To było we wrześniu 2014 roku. My pojechaliśmy na wakacje, a nasze 3-świnkowe wówczas stado zostało pod opieką siostry. Rano siostra im posprzątała, a jak wróciła z pracy o 23, to zobaczyła taki widok. Nie muszę Wam mówić, że była załamana
Do dzisiaj nie wiemy jak one osiągnęły taki rozrzut.

To było we wrześniu 2014 roku. My pojechaliśmy na wakacje, a nasze 3-świnkowe wówczas stado zostało pod opieką siostry. Rano siostra im posprzątała, a jak wróciła z pracy o 23, to zobaczyła taki widok. Nie muszę Wam mówić, że była załamana

- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Świnki potrafią