Twoja mama jest boska
 Twoja mama jest boska   ,,Świat Śledzionka się zawalił, nie ma budziorki, nie ma kocyków.... Przez tych wariatów!"
 ,,Świat Śledzionka się zawalił, nie ma budziorki, nie ma kocyków.... Przez tych wariatów!"   

Moderator: pastuszek
 Twoja mama jest boska
 Twoja mama jest boska   ,,Świat Śledzionka się zawalił, nie ma budziorki, nie ma kocyków.... Przez tych wariatów!"
 ,,Świat Śledzionka się zawalił, nie ma budziorki, nie ma kocyków.... Przez tych wariatów!"   

, rozbroiła mnie twoja mamcia. No, a Ty po co kręciłaś ten film? Sprzątać trzeba było
, rozbroiła mnie twoja mamcia. No, a Ty po co kręciłaś ten film? Sprzątać trzeba było   

Dzięki! Coś ostatnio nam nie po drodze i dopiero dziś przeczytałam o Hermankupatrycja pisze:Chciałaś przecież dobrze, nie zadręczaj się. Trzymam kciuki, żeby przetoka zagoiła się jak najszybciej.
Obejrzałam filmik i muszę powiedzieć, że gwiazdą filmu nie są jednak świnki, a zdecydowanie Twoja mama, rozbroiła mnie twoja mamcia. No, a Ty po co kręciłaś ten film? Sprzątać trzeba było

Całusy dla Ciebie, mamy i wszystkich świńków

Czesiek też bardzo słabo pije, on nie pije wody w ogóle, nigdy jej nie miał i nie może przywyknąć. Przez to mocz zagęszczony a ja nie wiem jak go przyuczyć. Ma poidło, miseczkę, ze strzykawki dostaje czasami. A dalej nic.
 Czesiek też bardzo słabo pije, on nie pije wody w ogóle, nigdy jej nie miał i nie może przywyknąć. Przez to mocz zagęszczony a ja nie wiem jak go przyuczyć. Ma poidło, miseczkę, ze strzykawki dostaje czasami. A dalej nic.