Dziekuję za kciuki, Na razie wszystko ok, zmiana nie rosnie, jest malutka, to tylko obserwuję, Dziewczynki maja się dobrze, dziś tylko Zuzia miała rujke i gonila kolezanki, a Patrykowi nawet wlała- biedny się jej boi
siedzę na L4 I oglądam świnia tv
kolację rzucili, jeeeść, bo przecież cały dzień o głodzie
Twoje L4 nie zaszkodzi świniom... To się naoglądasz
Jak dostałam w piątek kataru jak stąd do Zgierza, to musiałam się wynieść do drugiego pokoju ze spaniem, żeby ich nie pozarażać i biedaki siedziały same, a ja nie mialam żadnej przyjemności z zostania w domu. I maseczka i rękawiczki i kichanie w dekolt fuj.
Zdrowiej, jolka , mnie już katar minął
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery kontakt tylko porcella7@gmail.com
Wyżerka świnkowa przepyszna Świneczki przeurocze, prześliczne i kochane.
A Ty, Jolu, zdrowiej jak najszybciej.
Przytulam Cię i życzę miłego oglądania świnkowego TV A oglądać jest co... też siedzę godzinami i wpatruję się w świnie jak w telewizor... hahahaha...
Ha! Swinia TV tez mam ten kanał i go uwielbiam Ja to jak laski mocno spia , to patrze i patrze. Bo kazda spi inaczej . Jedną znosi na lewy bok, druga wachluje uszami, trzecia chce byc czujna ale głowa spada itp itd rozumiecie
Wyprowadziłam się.. już mam dosc mojego stada, protestuję,bo mogę a co nie wolno ? - za mało ogórka, za mało rzymskiej , zero trawy- jeszcze się oflaguję, może duża załapie ..Kafelek
Kurde, zaczełam czytać i pytajniki w oczach mi wyskoczyły "Coooo? Czemu Jola się wyprowadziła???" , doszłam z tymi pytajnikami do "Kafelek" i parsknęłam w monitor