Mała Cynka&Lilianka - mikroświnki [Olsztynek]
Moderator: silje
- Aussie.
- Miejscowość: Olsztynek
- Kontakt:
Re: Mała Cynka&Lilianka - mikroświnki [Olsztynek]
Podejrzewam, że w przeciągu 10 min zrobią z niego kupkę barłogu i tyle z tego będzie, chyba, że będzie włożony w poszewkę. U mnie mają na zmianę zwykłą, kwadratową poduszkę na krzesło i jaśka. Poduszki na krzesło sprawdzają się najlepiej. Ja osobiście ubieram te poduszeczki w poszewki i do środka, tzn między duszkę, a poszewkę wkładam docięte podkłady higieniczne dzięki czemu tylko co jakiś czas muszę wymienić podkład i wyprać poszewkę, a poduszka zostaje czysta
.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Przywiozę ci jakąś podusię dla dziewczynek tylko hamak załatwkan pisze:Myślę nad tą poduszką, nic odpowiedniego nie wpadło mi w ręce. Może na ten czas będzie ręczniczek frote? Zda egzamin?
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Aussie.
- Kontakt:
Dzima pisze:Przywiozę ci jakąś podusię dla dziewczynek tylko hamak załatwkan pisze:Myślę nad tą poduszką, nic odpowiedniego nie wpadło mi w ręce. Może na ten czas będzie ręczniczek frote? Zda egzamin?i widzimy się w sobotę
Hamak ja laskom szyję.
-
kan
Normalnie wyprawka jak z okazji narodzin 
Jakiej wielkości musi taka poduszka ile na ile cm?
Aussie a możesz w międzyczasie zrobić zdjęcie ich klatki, będę wiedziała dokładnie czego oczekują...
Jak z tym transportem, wiadomo co z tym panem?
Jakiej wielkości musi taka poduszka ile na ile cm?
Aussie a możesz w międzyczasie zrobić zdjęcie ich klatki, będę wiedziała dokładnie czego oczekują...
Jak z tym transportem, wiadomo co z tym panem?
- Aussie.
- Kontakt:
Jutro zmierzę tą naszą poduszkę ale z reguły taka standardowa na krzesło ma akurat szerokość wewnętrzną klatki
. Zrobię też foto klatki choć nic w niej szczególnego. Z jednej strony wisi hamak i pod nim poduszka, a z drugiej trzy miseczki, jedna z wodą, jedna z ziołami i jedna z karmą. Kan wysyłam Ci zdjęcie Cynki w mms bo nie mogę wyrobić ze śmiechu
. Jutro wrzucę też w wątek, niech wszyscy się pośmieją
.
- Aussie.
- Kontakt:
Obiecałam i proszę bardzo, oto Cynka, od d*py strony

To zdjęcie klatki dziewczyn

To zdjęcie klatki dziewczyn

-
paprykarz
Wygląda jakby czegoś za łóżkiem szukała 
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Aussie wrzucasz zdjęcie klatki od razu po sprzątaniu...? Lepiej pokaż jaki syf potrafią zrobić 
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM