Amchur, samiec z Centaurusa [LUBIN/Wro]
Moderator: pastuszek
- 

Kanja
- Miejscowość: Gorzów Wlkp.
- Kontakt:
Re: Amchur, samiec z Centaurusa [LUBIN/Wro]
To dołączamy się do kciukania. Oby domek był naprawdę dobry.

- 

lubię

Amchur już u mnie, teraz biega z Chlebem. Wygląda na towarzyskiego świnka, co nie da sobie w kaszę dmuchać

Do ludzi to on tak średnio na jeża, właściwie bardzo na jeża, ale jak są inne świnie, co ludzi mają w zadzie, to i on od grupy nie odstaje - znaczy się: będzie z niego fajna świnia; nie lizus i nie trzęsidupka, taki w sam raz

- 

Beata warszawa 2017
Czy da się jeszcze chłopakowi zrobić jakieś fotki  

- 

Beata warszawa 2017
Jak do mnie trafi to niechce się przechwalac   ale będzie prosiak rozpuszczany tak jak reszta mojego zwierzyńca może nawet czasami za bardzo są
 ale będzie prosiak rozpuszczany tak jak reszta mojego zwierzyńca może nawet czasami za bardzo są  

ale będzie prosiak rozpuszczany tak jak reszta mojego zwierzyńca może nawet czasami za bardzo są
- AgnesP
- Miejscowość: Warszawa - Mokotów
- Kontakt:

od 2015 mieszkali u mnie panowie Karmel, Fikus, Peru, Blues, Onyx, Barnaba - ale są już za TM.
Przelotem lub na DT były u mnie Pszczółka, Limona, Piryt, Argonit, Farcik, Szyszka, Stasiek i Franek.
Moje tymczasy: 0
Moje obcne stałki to Sitamona i Ktosia

Przelotem lub na DT były u mnie Pszczółka, Limona, Piryt, Argonit, Farcik, Szyszka, Stasiek i Franek.
Moje tymczasy: 0
Moje obcne stałki to Sitamona i Ktosia
- 

lubię
Z fotkami tak sobie, postaram się wygrzebać chwilę w domu w słoneczny dzień, ale czy Amchur zechce współpracować to wątpię. Na razie siedzi z dwoma dorosłymi samcami, co wiąże się z poczuciem porażki i bezradności, ale ogólnie wychodzi mu na dobre, bo prosiak cierpi na zdecydowany przerost ego  Samego Shota próbował gwałcić, mimo, że nie daje rady połączyć dotykania stopami ziemi i wskakiwania na grzbiet dorosłego samca. Teraz, jak ma dwóch dorodnych samców obok, w tym jeden dumny i dominujący ojciec dwóch córek i mąż wielkiej baby, to mu mina zrzedła i jak tamci dyskutują, to już woli się nie włączać, grzecznie siedzi w domku i czeka na wynik dyskusji
 Samego Shota próbował gwałcić, mimo, że nie daje rady połączyć dotykania stopami ziemi i wskakiwania na grzbiet dorosłego samca. Teraz, jak ma dwóch dorodnych samców obok, w tym jeden dumny i dominujący ojciec dwóch córek i mąż wielkiej baby, to mu mina zrzedła i jak tamci dyskutują, to już woli się nie włączać, grzecznie siedzi w domku i czeka na wynik dyskusji 

Samego Shota próbował gwałcić, mimo, że nie daje rady połączyć dotykania stopami ziemi i wskakiwania na grzbiet dorosłego samca. Teraz, jak ma dwóch dorodnych samców obok, w tym jeden dumny i dominujący ojciec dwóch córek i mąż wielkiej baby, to mu mina zrzedła i jak tamci dyskutują, to już woli się nie włączać, grzecznie siedzi w domku i czeka na wynik dyskusji
- 

Beata warszawa 2017
Co słychać u małego klatka juz jest także czekam tylko na wpa 

- 

lubię
Rośnie, tyje i rozrabia. Shot odjechał, więc można spróbować znowu wejść na szczyt dwuświniowej hierarchii. Na razie się nie udało, ale niestrudzenie próbuje... 

- 

Panna Bagins
No cóż może myśli, że coś "wskóra" próbami albo się nauczy, że nie wolno 
Skoro chłopak tak szaleje i do tego zdrowo rośnie, to warto nowe fotki wrzucić 

Skoro chłopak tak szaleje i do tego zdrowo rośnie, to warto nowe fotki wrzucić