Grubcioszek [*] i Halfioszek [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Chocolate Monster
Re: ♥Grubencja i Halfencja♥
Chłopcy mieli ważenie!
Half 1158g
Grubcio 1204g
Teraz to Grubcio trzyma a Half tyje
Half 1158g
Grubcio 1204g
Teraz to Grubcio trzyma a Half tyje
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Całkiem krągłe świniaki 
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
Żaneta84
No właśnie mam pytanie a propos wagi. To czy u was świnki miały przestój wagi tak ze 4 tygodnie, mimo że jadły? I właściwie wszystko było ok?
Lary u mnie zatrzymał się na wadzę 830g i o mięsiąc młodszy Kris go z wagą dogonił, a zawsze było między nimi 100g różnicy.
Lary u mnie zatrzymał się na wadzę 830g i o mięsiąc młodszy Kris go z wagą dogonił, a zawsze było między nimi 100g różnicy.
-
Chocolate Monster
No,u mnie Half miał na początku i stał na 1120 a jadł za dwóch,a teraz Grubcio się zatrzymal na 1200 mimo że ciągle go widzę przy miseczkach.
Myślę,że to nic złego póki swinka nie chudnie
Myślę,że to nic złego póki swinka nie chudnie
-
Żaneta84
U Laruska to może być jeszcze stres, który przeżywa odkąd jest z nami Santi. Santi go meczy cały czas
Lary jest tak zestrachany, że podskakuje jak tylko Santi podchodzi. Aż kiedys swoim przestraszeniem wystraszył Santiego 
-
Chocolate Monster
Szkoda,że tak reaguje na Santusia
Ostatnio chłopcy przemianowali mnie na kucharza i kazali założyć restauracje.Zrobiłam tak jak kazali i założyłam ,,Bar u Dużej".Postanowiłam,że zamiast tradycyjnych warzyw będą tam różne ciekawe potrawy.Pierwszą z nich jest Warzywna tortilla
Wygląda to tak:

Chłopakom baardzo smakuje i nawet udało mi się przemycić im w tym paprykę
Przepis:
Składniki (na 2 tortille):
4 liście sałaty rzymskiej
2 plasterki marchwi
Kawałek papryki przekrojony na pół
Koperek(4 galązki)
Przygotowanie:
Porządnie myjemy wszystkie warzywa i je osuszamy.Marchew łupimy.Przygotowujemy 2 liście.Kroimy plasterki marchwi na kosteczki i wkładamy do liścia,następnie robimy to samo z papryką.Bierzemy po jednej gałązce koperku i wkładamy do środka.Na liscia ze składnikami nakładamy drugi,pusty liść.Związujemy gałązką koperku
A o to dowód,że chłopcom smakuje:

Edit:Wedłu Was opłaca się kupić Dry Bed 100x150 cm za 100zł?
Ostatnio chłopcy przemianowali mnie na kucharza i kazali założyć restauracje.Zrobiłam tak jak kazali i założyłam ,,Bar u Dużej".Postanowiłam,że zamiast tradycyjnych warzyw będą tam różne ciekawe potrawy.Pierwszą z nich jest Warzywna tortilla
Wygląda to tak:

Chłopakom baardzo smakuje i nawet udało mi się przemycić im w tym paprykę
Przepis:
Składniki (na 2 tortille):
4 liście sałaty rzymskiej
2 plasterki marchwi
Kawałek papryki przekrojony na pół
Koperek(4 galązki)
Przygotowanie:
Porządnie myjemy wszystkie warzywa i je osuszamy.Marchew łupimy.Przygotowujemy 2 liście.Kroimy plasterki marchwi na kosteczki i wkładamy do liścia,następnie robimy to samo z papryką.Bierzemy po jednej gałązce koperku i wkładamy do środka.Na liscia ze składnikami nakładamy drugi,pusty liść.Związujemy gałązką koperku
A o to dowód,że chłopcom smakuje:

Edit:Wedłu Was opłaca się kupić Dry Bed 100x150 cm za 100zł?
- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Super te tortille!
Według mnie drybedy się nie opłacają, zwłaszcza przy gładkowłosych świnkach. Zwariowałabym z wyczesywaniem tego z włosów i siana. Do tego cena..
A podobno po kilku praniach się rozlatują... Ja tam zostaję przy matach, w chińczykach kilkanaście złotych na metr 
-
Chocolate Monster
Rozlatują się?
To muszę się zastanowić czy mam ochotę kupować nowe co 2 miesiące