Grubcioszek [*] i Halfioszek [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- lunorek
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: ♥Kochane świnie-Grubcio i Half♥-Zdjęcia
Dopiero teraz zwróciłam uwagę, że Half ma cudne porzeczkowe oczka jak moje Lilo i Pinky

-
Chocolate Monster
Oni nie byli w jako takim DT,odebrałam ich od poprzednich właścicieli,tylko Half wcześniej był u Joankiwilczurka pisze:W DT pewnie mieli dużo w-f i gimnastyki
Grubcio też tak robi,ale czasem ,bo nie zawsze Jaśnie Królowi się zachceŻaneta84 pisze:Ale slicznie stójkująpieknie
myśmy tak Krisa stójki nauczyli i jak się do niego reke wyciąga to on hyc stójka
Ja też dość późno na zdjęciach jak już do adopcji byli to obczaiłam :plunorek pisze:Dopiero teraz zwróciłam uwagę, że Half ma cudne porzeczkowe oczka jak moje Lilo i Pinky![]()
-
Pikabu
Patrzę na te zdjęcia i patrze i stwierdzam, że trzeba nagrać świnkowe WF, wyobraźcie sobie tylko spokojnym głosem ala Chodakowska "Wyciągamy się po ogórka, wyciągamy, łapiemy, chrupiemy. Duża szykuje następnego. I jeszcze jedno powtórzenie" 
-
Pikabu
Co nie?! Trzeba spisać do księgi pomysłów 
-
Chocolate Monster
Punkt 1.Swinkowa Ewa Chodakowska 
-
patrycja
Uśmiałam się ze świnkowej Chodakowskiej. To byłby hit
!
-
Chocolate Monster
Wczoraj chłopcy mieli super wybieg po całym pokoju
Planuję nauczyć ich kuwetkować , zabezpieczyć podłóżkowie i podszafkowie i puszczać ich częściej po całym pokoju
A tymczasem zapraszam na puzzle
http://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=24e729655b7b
Planuję nauczyć ich kuwetkować , zabezpieczyć podłóżkowie i podszafkowie i puszczać ich częściej po całym pokoju
A tymczasem zapraszam na puzzle
http://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=24e729655b7b