O to się cieszę że jesteś zadowolona Asita z transporterka, długo się wahalam między nim a plastikowym (kabrio), ale przewazyla oszczędność miejsca i waga
potwory i spółka! - pięcioświń
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
loriain
Re: potwory i spolka! - stopy!
Chciałam zaznaczyć, że futro na zadku Luny (pierwsze zdjecie ) jest i tak przycięte
O to się cieszę że jesteś zadowolona Asita z transporterka, długo się wahalam między nim a plastikowym (kabrio), ale przewazyla oszczędność miejsca i waga
we wtorek sprawdzimy jak w praktyce się sprawuje, mając wewnątrz trzy dzikie świnie które ma małej przestrzeni zawsze się biją 
-
loriain
Potrzebujemy kciukow. Luniak znowu furczy. Jedziemy dziś całym stadem do weta.
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Oj Luniaczku
Moje też się nie lubią dotykać, a transporterze dały radę.Nawet się przytulały. Pewnie stres je zbliża.
Całuję stópki

Moje też się nie lubią dotykać, a transporterze dały radę.Nawet się przytulały. Pewnie stres je zbliża.
Całuję stópki
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
-
loriain
Właśnie wracamy. Potwory biją się w transporterze na całego. Nie wiem trafiły mi się jakieś hetery. Elmo i Pchła super, wszystko w jak najlepszym porządku. Pani Doktor była mocno zaskoczona masą naszego chłopczyka
ale otyły nie jest
U Luny tylko niewielka poprawa. Frekwencja serca nadal za wysoka, dlatego do leków na usprawnienie krążenia (żeby odciążyć serce) dostała drugie, które mają poprawić tą frekwencję. Kontrola 26go.
Zmartwiona jestem
U Luny tylko niewielka poprawa. Frekwencja serca nadal za wysoka, dlatego do leków na usprawnienie krążenia (żeby odciążyć serce) dostała drugie, które mają poprawić tą frekwencję. Kontrola 26go.
Zmartwiona jestem
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
-
loriain
2 razy dziennie po pół tabletki Dimazonu i dwa razy dziennie 1/8 tabletki Cardisure.
-
loriain
Czuję się jak diler, dzieląc tabletki i zawijajac je w folię na później
ale dr Ziętek i jego karma ratunkowa sprawia że każdy towar wejdzie że smakiem
A dodam jeszcze że towarzystwo zaprezentowało się u lekarza osiurane po pachy
A dodam jeszcze że towarzystwo zaprezentowało się u lekarza osiurane po pachy