He, ogolić Lilosława, to jest myśl
Pinki, Ivy, Eris, Freya, Hag, Sarcia, Lilo, Tsunami i mała
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- lunorek
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Pulpetta Wyłupek [*] i Lilo Gulgotek
Jej tata jest dosłownie kopią Lilo, tyle że cały biały z czerwonymi oczami
Nie powinna czuć się nadmiernie zagubiona
A kciuki trzymajcie przede wszystkim za wystawę świnek morskich, która ma odbyć się w najbliższy weekend w Warszawie. Jeśli dojdzie do skutku, zgodnie z zapowiedziami, to malutka zostanie nam przywieziona na doczepkę wraz z wystawowymi kąskami 
Póki co to go będę musiała ogolić... ale z jajek 
-
loriain
Jajkami nieprzydatna rzecz
. Już Ci pisałam, ale napiszę i tu bo naprawdę cudne porzeczkowe oczka przyjadą 
-
patrycja
Cudne będziesz miała niunie, kaloryferki małe.
Ciekawa jestem jak zareaguje na nie Lilutek
...
Ciekawa jestem jak zareaguje na nie Lilutek
-
Gusiak
@Lunorek czy ja dobrze widzę, że przesunęli termin weekendowej wystawy?
Uda się odebrać prośki? Z niecierpliwością czekam na info o powiększeniu stada.
- lunorek
- Kontakt:
No niestety przesunęli termin wystawy i to o ponad miesiąc. CC of P nie uzyskało zgody właściciela hal Expo na organizację wystawy w tym terminie, z tego co wiem ma odbyć się dopiero po 20 lutego... Nasza różowa niunia pochodzi z hodowli Pepino Cavia, miała przyjechać na doczepkę z prosiaczkami wystawowymi, więc niestety musimy na nią teraz poczekać. Chciałam pojechać i odebrać ją autem, ale przewóz na własnym baku to jakiś koszmar, w obie strony to ok 800 km, kombiak swoje pali, więc koszt benzyny idzie w kilkaset złoty, stąd pomysł akcji na fb. Mam już towarzyszkę niedoli w podobnej sytuacji
, poczekamy jeszcze kilka dni, może ktoś jeszcze będzie chciał transportować prośki na tej trasie tj. Katowice-Warszawa. Szykuje się zrzutka i akcja skomasowana
A tu nasza mała królewna raz jeszcze, przyczyna całego zamieszania
W ogóle nie planowałam tego maleństwa, to była chwila, moment, impuls, ukłucie w sercu
( i głos Jolki w tle: bierz ją!!!, no bierz ją!
) :

*Fotki malutkiej autorstwa i własności Pepino Cavia
@Patrycja, nie wiem jak Lilo zareaguje, ale raczej woda sodowa do głowy... On kocha wszystkie świnie póki co, a te w spódniczkach to już wohohohohoho... Mam nadzieję, że panienki na siebie dobrze zareagują, o tego partyzanta się nie martwię.

*Fotki malutkiej autorstwa i własności Pepino Cavia
@Patrycja, nie wiem jak Lilo zareaguje, ale raczej woda sodowa do głowy... On kocha wszystkie świnie póki co, a te w spódniczkach to już wohohohohoho... Mam nadzieję, że panienki na siebie dobrze zareagują, o tego partyzanta się nie martwię.
-
patrycja
Ja myślę, że dziewczynki się pokochają, a Liluś... pokocha dziewczynki
.
Ps. Na takiej właśnie wystawie gołębi rasowych i drobiu, poznałam swoje łysolki
Ps. Na takiej właśnie wystawie gołębi rasowych i drobiu, poznałam swoje łysolki
- lunorek
- Kontakt:
No to Pinki zaczyna pakować walizki
Odliczanie do 3 czas zacząć. Zimowa torba transportowa odebrana dzisiaj z paczkomatu 
A przy okazji wrzucam fotkę mojej pierwszej dziewczynki rozetki Zulki, żeby umilić wszystkim czekanie
Zulka dożyła u nas prawie 6 lat. Nie sądziłam, że jeszcze kiedyś gdzieś znajdę tę fotę, myślałam, że przepadła razem ze starym uszkodzonym dyskiem, a tu - tadam - dokonałam mistycznego odkrycia w starociach na FejsZbuku

A przy okazji wrzucam fotkę mojej pierwszej dziewczynki rozetki Zulki, żeby umilić wszystkim czekanie

Ostatnio zmieniony 18 sty 2017, 23:11 przez lunorek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt: