. Także na kawę zapraszam, świnki pomiziać można ale skład zostaje taki sam
. Także na kawę zapraszam, świnki pomiziać można ale skład zostaje taki sam  . Ja się nie muszę pilnować, mam 8 bodyguard'ów, nic ani nikt nie umknie ich uwadze
. Ja się nie muszę pilnować, mam 8 bodyguard'ów, nic ani nikt nie umknie ich uwadze   .
 .Moderator: pastuszek
 . Także na kawę zapraszam, świnki pomiziać można ale skład zostaje taki sam
. Także na kawę zapraszam, świnki pomiziać można ale skład zostaje taki sam  . Ja się nie muszę pilnować, mam 8 bodyguard'ów, nic ani nikt nie umknie ich uwadze
. Ja się nie muszę pilnować, mam 8 bodyguard'ów, nic ani nikt nie umknie ich uwadze   .
 . 
  Pogratulować Świętemu Mikołajowi!
 Pogratulować Świętemu Mikołajowi! .
. . Nie od razu wypuściłam z klatki Cynkę i Lilkę ale ponieważ obie gryzły kratki i kwiliły do pozostałych świnek to postanowiłam dać im szansę. SUKCES! Teraz latają sobie wszystkie, dwie z Olsztyńskich świnek są w podobnym wieku więc fruwają sobie razem i popkornigują radośnie
. Nie od razu wypuściłam z klatki Cynkę i Lilkę ale ponieważ obie gryzły kratki i kwiliły do pozostałych świnek to postanowiłam dać im szansę. SUKCES! Teraz latają sobie wszystkie, dwie z Olsztyńskich świnek są w podobnym wieku więc fruwają sobie razem i popkornigują radośnie  . Podeszły nawet do mnie razem z innymi świnkami po liście rzymskiej
. Podeszły nawet do mnie razem z innymi świnkami po liście rzymskiej   .
 . .
.
 .
. . Rodzajem sierści zdecydowana przewaga dla rozetek
. Rodzajem sierści zdecydowana przewaga dla rozetek  . Swoją drogą to niezła wróżba jak wchodzę w nowy rok z dziewiatką swinek
. Swoją drogą to niezła wróżba jak wchodzę w nowy rok z dziewiatką swinek   .
 . . Wczoraj pocykałam im foteczki na wybiegu więc dzisiaj po pracy wstawię
. Wczoraj pocykałam im foteczki na wybiegu więc dzisiaj po pracy wstawię  .
.