ale smutne wieści... współczuje Wam bardzo!nie tak miało być!
Moderator: pastuszek
 Wszystkiego bym się spodziewała, ale naprawdę nie tego
 Wszystkiego bym się spodziewała, ale naprawdę nie tego   Wydawało się, że wszystko jest na dobrej drodze, bo było w zasadzie coraz lepiej, wychodziliśmy na prostą, aż do tego feralnego piątkowego popołudnia, kiedy to sytuacja zaczęła zmieniać się dosłownie z godziny na godzinę i sprawy przybrały zupełnie inny obrót. Życie jest jednak strasznie kruche i ulotne. Pozostała ogromna rana w sercu.
 Wydawało się, że wszystko jest na dobrej drodze, bo było w zasadzie coraz lepiej, wychodziliśmy na prostą, aż do tego feralnego piątkowego popołudnia, kiedy to sytuacja zaczęła zmieniać się dosłownie z godziny na godzinę i sprawy przybrały zupełnie inny obrót. Życie jest jednak strasznie kruche i ulotne. Pozostała ogromna rana w sercu. 
  .
 . 
  To nie był żaden katar, żaden polip w nosie, tak jak sugerowali nam wcześniej lekarze, a jedynie wczesne objawy problemów z krążeniem. Pulpetka była też spokojniejszą, bardzo cichutką świnką, mniej skakała, mniej biegała, lubiła po prostu się przytulić i sobie poleżeć, mało się odzywała, rzadko kiedy kwiczała. Teraz zrozumiałam, że to był w jej przypadku "tryb oszczędnościowy". Oszczędzała to swoje biedne chore serduszko, a nie "taki miała charakter". Szkoda, że ja zrozumiałam to dopiero tak późno, za późno
 To nie był żaden katar, żaden polip w nosie, tak jak sugerowali nam wcześniej lekarze, a jedynie wczesne objawy problemów z krążeniem. Pulpetka była też spokojniejszą, bardzo cichutką świnką, mniej skakała, mniej biegała, lubiła po prostu się przytulić i sobie poleżeć, mało się odzywała, rzadko kiedy kwiczała. Teraz zrozumiałam, że to był w jej przypadku "tryb oszczędnościowy". Oszczędzała to swoje biedne chore serduszko, a nie "taki miała charakter". Szkoda, że ja zrozumiałam to dopiero tak późno, za późno   I szkoda, że całą swoją wiedzę o niej, którą przekazywałam, zignorowali też lekarze. Bo im, przy ich całym doświadczeniu medycznym, powinno to dać dużo wcześniej do myślenia.
 I szkoda, że całą swoją wiedzę o niej, którą przekazywałam, zignorowali też lekarze. Bo im, przy ich całym doświadczeniu medycznym, powinno to dać dużo wcześniej do myślenia. . Dla małej Pulpetty
 . Dla małej Pulpetty   .
 . tak strasznie mi przykro i smutno... Pulpetko
 tak strasznie mi przykro i smutno... Pulpetko   

W takich sytuacjach ogarnia mnie złość, bo jak się nie złościć, gdy zaufasz wetom, a oni zamiast pomóc, olewają to co mówisz, a efekt tego jest jaki jest
  W takich sytuacjach ogarnia mnie złość, bo jak się nie złościć, gdy zaufasz wetom, a oni zamiast pomóc, olewają to co mówisz, a efekt tego jest jaki jest   
 powinien doświadczonego weta zaniepokoić. Szkoda malutkiej, bo mogła żyć, taka jest prawda. Dobra diagnoza, dobrane leczenie i świnka kardiologiczna żyje długie lata.lunorek pisze:Pulpetka była też spokojniejszą, bardzo cichutką świnką, mniej skakała, mniej biegała, lubiła po prostu się przytulić i sobie poleżeć, mało się odzywała, rzadko kiedy kwiczała.