♥pusty chlewik♥ [*]Daisy,Lola,Lucy & Yeti[*]
Moderator: pastuszek
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Re: Cztery tłuste wieprzki
Tak,boli, Psota nie moze wstac,ani chodzic,a jezt gruba,i wet powiedzial,ze nieprzezyla by narkozy.
Ma u mamy dobre zycie,zostala znaleziona jako malutki szczeniak w sniegu...ktos wykopal dziure w glebokim sniegu i ja tam wsadzil zeby zamarzla, tesciowa uslyszala piszczenie i ja wziela, Psotka to strasznie kochany pies

Ma u mamy dobre zycie,zostala znaleziona jako malutki szczeniak w sniegu...ktos wykopal dziure w glebokim sniegu i ja tam wsadzil zeby zamarzla, tesciowa uslyszala piszczenie i ja wziela, Psotka to strasznie kochany pies

- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Biedaczka
Tak będzie lepiej dla niej, niech się już nie męczy.
Co do historii... to jak to powiedział Piłsudski - Naród wspaniały tylko ludzie...

Co do historii... to jak to powiedział Piłsudski - Naród wspaniały tylko ludzie...

- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
ale szszszminka
Wygląda jakby miała zaraz flamenco tańczyć

Wygląda jakby miała zaraz flamenco tańczyć

ruby przyznaj się, że jej pomagałaś z makijażem i wyrównałaś?
no kurcze, tak równiutko pomalowanych ust może jej niejedna kobita pozazdrościć

WLasnie,ze nie, i jak na szczescie akurat mialam aparat, zrobilam 3 zdjecia ,ale dwa pozostale wyszly niewyrazne, bo strasznie sie z tych ust smialamLaraine pisze:ruby przyznaj się, że jej pomagałaś z makijażem i wyrównałaś?no kurcze, tak równiutko pomalowanych ust może jej niejedna kobita pozazdrościć
![]()