Dziękuję tajemniczym dwóm osobom, które postanowiły zostać Świętym Mikołajem w akcji sklepu Super Świstak i obdarowały Mroka świąteczną paczką
Chłopaki (bo Mroku zawsze ładnie wszystkim się dzieli z Solikiem ) dostaną dwa zestawy pysznych ziółek
______
A dziś Mroku był na przeglądzie ząbków- Dr była z niego bardzo zadowolona- tylko dwa "dzioby" do wyrównania. Następna kontrola za 3 tygodnie. Chyba, że coś się przyplącze.
Oby te korekty coś dały ja chodziłam 5 miesięcy na korekcję do dr Barana jak jeszcze śp Dzikun żył i efekt był rewelacyjny przeszło jak ręką odjął i nie trzeba był korekty robić przez lata dopiero problem korekty wrócił jak świnka zaczęła szósty rok życia, a potem to już coraz gorzej bo szczęka zaczęła się cofać. Zdrowia Mrokusiu i jak najmniej korekt życzę
Oby, oby! Bo wcześniej Dr mówiła, że jemu zęby rosną każdy w inną stronę i nie ma szans, aby zaczęły rosnąć prosto.
Ale może stanie się cud? Chciałabym bardzo!
Ed. 13.XII Mroku ma nowego Wirtualnego Opiekuna - Dorota W.- dziękujemy
Ed.19.XII Wirtualnym opiekunem Mroka postanowił tez zostać Punio
Bardzo się cieszę!
A właśnie się dziś z fotkami zjawiam
Mroku ma się całkiem dobrze- waga trzyma się w ok. 866 i idzie w górę pomaleńku. Ząbki chyba ma nie najgorsze, bo siekacze widzę równo starte, nie pod skosem. Wcina warzywa i suchą karmę, nieomal, jakby nic mu nie było.
Aż jestem ciekawa, co Dr powie na kontrolnej wizycie, którą planuję jakoś po Świętach. Dzięki akcji sklepu internetowego Super Świstak Mroku otrzymał dwa świąteczne prezenty Mmmmmmm... Degustacja- jak zawsze z kolegą Solik- w końcu dał się sfotografować i nie zwiał