I Ty możesz zostać Świnkowym Świętym Mikołajem!
Moi drodzy! Razem ze sklepem Super Świstak przygotowaliśmy 15 podwójnych zestawów specjalnych paczek dla 19 świnek morskich przebywających długo na DT (wszystkie z nich to tzw. wieczne tymczasy). Każda świnka może od Was dostać paczkę skomponowaną specjalnie dla niej po konsultacji z domem tymczasowym i składają się z produktów ulubionych przez danego tymczasa oraz z produktów, które w diecie tej konkretnej świnki powinny znaleźć się z powodu wskazań medycznych.
To idealny prezent świąteczny.
Każdy tymczas może otrzymać dwie paczki - tak więc liczba paczek jest ograniczona. Wiemy, że są osoby, które nie mogą podjąć się opieki wirtualnej na dłużej, ale chciałyby podarować schorowanym i starszym świnkom, których szansa na dom stały jest nikła, fajny prezent na Święta. Teraz macie okazję! http://super-swistak.pl/paczki-swiatecz ... m,148.html
W opisie znajdziecie, z czego składa się dana paczka.
Bądźcie Świętymi Mikołajami! Akcja trwa do 19 grudnia!
Tak,DanBeo,zawsze pamiętam o Ślepciu,tylko czasami może być tak,że nie prześlę pieniążków każdego miesiąca / bo np. są szczególnie potrzebne w danym momencie jakiejś innej świneczce, a ja szczególnie "kasowa" nie jestem.../.Ale Ślepcia kocham nieustannie! Zbieram się powoli /z różnych względów .../ do adopcji Belindy i Pernilli i ,ewentualnie Balbinki,ale w domu mam chłopaka /wypisz wymaluj Ślepuś/ i myślałam też o adoptowaniu do niego Twojego podopiecznego...Tylko nie wiem czy Icek by go przyjął,no i czy ja w ogóle dałabym radę opiece nad chorą świnką...
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
Ślepek był w poniedziałek u naszej pani doktor na kontroli. Niestety na usg wyszła powiększona wątroba i bolesność przy badaniu. Wracamy do hepa merza, który jednak jest najlepszy. Kolega Ślepka, mimo młodego wieku (prawie 8miesięcy) ma kardiomiopatię i jeszcze na dokładkę piasek w pęcherzu. W ten oto sposób chłopcy postanowili zaszaleć na święta
Ale może dobrze,że przed świętami,to na święta,ku radości wszystkich wyrychtują lepsze samopoczucie!Tego im z całego serca życzę.A Nowy Rok ma im przynieść po wielkim worku szlachetnego zdrówka !
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
Beatrice dziękujemy Tobie też życzymy wszystkiego najlepszego
Ślepek był dzisiaj na pobraniu krwi,takie było zalecenie pani kardiolog. Czekamy teraz na wyniki (bo poszły do laboratorium zewnętrznego, a nie na miejscu). Na początku trochę krzyczał, ale potem się ogarnął, bo wstyd, żeby kawał chłopa robiło z siebie mazgaja