Chłoniak - chemioterapia wydłuża życie czy może cierpienie ?
Moderator: Dzima
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Re: Chłoniak - chemioterapia wydłuża życie czy może cierpien
Czytalam o tej interwencji Ja tych ludzi zrzucilabym z helukopteru do bezkresnej dżungli
Hej
Kajtek po raz kolejny w Medicavecie. To szósty - ostatni wlew z piątej serii. Czuje się nie najgorzej, jest w nim wolawalki jeszcze.
Trochę się zasmucił bo nie spotkał kumpli z Radomia niestety. Mam nadzieję, że gromadka zdrowa już . Zakładanie wenflonu przez dr Bralewską trwało 5 min. Kajtek się nawet nie zorientował. Teraz tradycyjnie posiedzimy tu trochę i do domku uciekamy.
Pozdrawiamy wszystkie prosiaki.
Kajtek po raz kolejny w Medicavecie. To szósty - ostatni wlew z piątej serii. Czuje się nie najgorzej, jest w nim wolawalki jeszcze.
Trochę się zasmucił bo nie spotkał kumpli z Radomia niestety. Mam nadzieję, że gromadka zdrowa już . Zakładanie wenflonu przez dr Bralewską trwało 5 min. Kajtek się nawet nie zorientował. Teraz tradycyjnie posiedzimy tu trochę i do domku uciekamy.
Pozdrawiamy wszystkie prosiaki.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Tez pozdrawiamy. Wszystkie Radomiaki są już w domach tymczasowych i czują się coraz lepiej. Na pewno też pozdrawiają.
Miłego siedzenia i dużo woli walki
Miłego siedzenia i dużo woli walki
Dzięki dzięki, a jak tam Grawa i interferon ? Przed chwilą pojawiła się miss Porcella ze swoimi łobuzami. Biedaki strasznie szlochają w tym gabinecie
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Siubutki, nie rób nam reklamy! To tylko Entropii pobierano krew, wyszła po tym despekcie zdenerwowana, ale bez szwanku.
Chłopcy (Kajtek i Loczek) powąchali się bez wielkiego zainteresowania, ale, wiecie, te okoliczności...
Chłopcy (Kajtek i Loczek) powąchali się bez wielkiego zainteresowania, ale, wiecie, te okoliczności...
-
- Miejscowość: Gorzów Wlkp.
- Kontakt:
Siubutki co tam u Kajtka? Kumple z Radomia pozdrawiają.
Wielkie dzięki za pozdrowienia i na wzajem. Czyli mam rozumieć, że radomskie świnki teraz będą już kibicować Stali Gorzów ?
Jeśli chodzi o Kajtka to hmm...
... mimo coraz większej ilości przeszkód, które rzuca nam ten nieznośny los idziemy naprzód nie oglądając się za siebie po tą iskierkę życia dla Kajtusia. Nie ma nawet czasu aby coś napisać. Mały ma jeszcze wolę życia dlatego wiecie - ten kto mnie zna wie, że się nie poddam, że nie chcę się poddać
Pozdrawiamy wszystkie prosiaki i ich przyjaciół.
... mimo coraz większej ilości przeszkód, które rzuca nam ten nieznośny los idziemy naprzód nie oglądając się za siebie po tą iskierkę życia dla Kajtusia. Nie ma nawet czasu aby coś napisać. Mały ma jeszcze wolę życia dlatego wiecie - ten kto mnie zna wie, że się nie poddam, że nie chcę się poddać
- sosnowa
- Kontakt:
My też pozdrawiamy. Całe stado za Was trzyma palce i pazurki.
-
- Miejscowość: Gorzów Wlkp.
- Kontakt:
Co do kibicowania to na pewno Tiki (z racji rezydencji) nie ma wyjścia i będzie kibicował Stali, ale ponieważ jesteśmy mega pozytywni to będziemy wspierać równeż Falubaz (no rodzinę tam mamy, więc walki nie będzie).Moje Siubutki pisze:Wielkie dzięki za pozdrowienia i na wzajem. Czyli mam rozumieć, że radomskie świnki teraz będą już kibicować Stali Gorzów ?
Z tego co wiem to Radomianie (obecnie z Katowic) również trzymają kciuki i wspierają Kajtka.
Trzymajcie się chłopaki, pozdrawiamy serdecznie. Ania